Cum sa pregatesti cei mai buni castraveti murati pentru la iarna - cele mai bune 10 retete

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 27 Sep 2016, 10:25

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Consumul de muraturi are destul de multe beneficii. De exemplu, in urma procesului de fermentare se dezvolta microorganisme de tip lactobacili cu rol probiotic important in imunitate si pastrarea echilibrului florei intestinale. 

De asemenea, muraturile sunt bogate in fibre si reduse in calorii, deci, pot fi folosite cu succes in dietele pentru slabit; in plus sunt bogate in vitamine (C, A, acid folic), minerale (potasiu, magneziu, calciu) si fitonutrienti (ex: sulforafan in varza, cu rol protector hepatic).

Dintre toate muraturile, castravetii murati sunt cele mai indragite de romani. Asadar, iata 10 retete pentru a descoperi cum sa-i pregatiti pe cei mai buni:

1. Castraveti murati in saramura

2. Castraveti murati pentru iarna 

3. Castraveti in saramura

4. Castraveti murati

5. Castraveti fara conservanti pentru iarna

6. Castraveti in otet

7. Castraveti in otet pentru iarna

8. Castraveti murati traditionali

9. Castraveti murati in otet

10. Castraveti bulgaresti

Sursa foto: gustos.ro

Comentarii (3)

27.09.2016, 10:37

27.09.2016, 11:08

25.09.2017, 09:34

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)