Cum pastram mai mult timp carnea tocata

Postat de Bucataras in Stop risipei alimentare pe 14 Oct 2015, 17:19

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

 

Ina si Reteta Video vine cu noi sfaturi privind pastrarea carnii tocate, un aliment sensibil: Food Saver - Cum pastram carnea tocata

De obicei, si asta inseamna in 99% din cazuri, nu cumpar carne gata tocata, ci prefer sa o fac eu acasa. De cele mai multe ori, adica cam tot in 99% din cazuri, toc mai multa decat am nevoie, pe principiul mai bine sa fie decat sa nu-mi ajunga.

Si uite asa, apoi stau si ma intreb ce as putea face cu ea. Insa, cu noul aparat de ambalare in vid FoodSaver, acum pot pastra alimentele proaspete de pana la 5 ori mai mult fata de metodele de depozitare obisnuite. Asta pentru ca procesul de vidare elimina aerul si le prelungeste perioada de prospetime.

Asa ca in zilele in care nu am timp de cumparaturi, am mereu la indemana carnea de care am nevoie pentru a gati ceva rapid. Nu mai stau stresata pentru ca trebuie sa ajung la macelarie, sa toc carnea si abia apoi sa pregatesc de mancare, ci doar scot punga din congelator si pornesc la treaba!

Imi este foarte usor sa videz cu FoodSaver, pentru ca este suficient sa pun punga in aparat, sa fixez capacul si sa apas butonul de vidare si sigilare, iar aparatul face singur toata treaba, rapid si igienic.

Carnea tocata nu are nici o arsura de congelare, iar zilele acelea cu panica, nervi si criza de timp devin mai relaxate, dar la fel de delicioase in bucatarie!

Cu ajutorul aparatului FoodSaver spunem clar “Stop Risipei Alimentare” si asa avem alimente mai proaspete de pana la 5 ori mai mult timp! Super rapid si super sanatos!

 

Comentarii (2)

14.10.2015, 20:39

Bravo Ina

15.10.2015, 21:38

Pupici, Rocsi!!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia