Cum ne bucurăm mai mult de prospeţimea fructelor cu ajutorul aparatului de vidat FoodSaver

Postat de Bucataras in Stop risipei alimentare pe 16 Oct 2015, 17:15

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Claudia ne insoteste inca un pas in calatoria noastra spre o lume mai responsabila, mai inclinata catre pastrare si organizare inteleapta decat spre risipa. Ea ne povesteste de aceasta data de pastrarea fructelor prin vidare:

Ati vazut în articolele anterioare câte întrebuintari are aparatul de vidat FoodSaver si înca mai am muuuulte idei în ceea ce-l priveste,mai ales ca vrem sa continuam campania „Stop risipei alimentare” împreuna cu Food Saver Romania si Bucataras.ro.

Dintotdeauna am preferat legumele fructelor, habar nu am de ce.Pentru mine fructele erau o încântare doar în deserturi. Ma inspira foarte mult.

De-o vreme însa am început sa manânc si foarte multe fructe. Dar pentru ca nu am timp sa fac cumparaturi foarte des, atunci când reusesc sa fac asta, cumpar foarte multe.De multe ori însa erau fructe care se stricau si sfârseau la cosul de gunoi.

Acum însa, cu ajutorul aparatului de vidat FoodSaver, nu se mai întâmpla asta, pentru ca posibilitatile de conservare sunt multiple.Acum le pot vida în pungile speciale FoodSaver, iar apoi sa le pastrez la frigider sau la congelator. Astfel, la congelator vor ocupa mult mai putin loc. Mereu ma certa mama ca am umplut congelatorul cu caserole cu fructe.

Dar fructele se pot pastra bine si în caserolele FoodSaver, accesorii ale aparatului de vidat. Putem sa le depozitam în frigider, stocarea fiind perfect etansa, ele nu se vor oxida si îsi vor pastra prospetimea pentru mult timp.

Caserolele se pot folosi pentru pastrarea alimentelor fragile sau a produselor de patiserie si de asemenea pentru pastrarea mâncarii gatite.Sunt chiar foarte potrivite pentru a lua sandvişuri sau chiar mâncare gatita la serviciu.

Baza caserolei se poate folosi si la cuptorul cu microunde si se poate spala la masina de spalat vase.

Important este si faptul ca, la fel ca si pungile, caserolele nu contin Bisfenol A, ceea ce este foarte bine pentru sanatatea noastra.

Caserola se deschide foarte usor prin ridicarea/desigilarea garniturii din capac si se poate vida din nou daca nu s-a consumat tot continutul.

Abia astept sa ma mai „joc” putin cu aparatul de vidat Food Saver. Mai multe informatii despre produs gasiti pe Food Saver Romania.

 

 

 

 

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia