Cum am profitat de premiul castigat la Casa Magica, Busteni

Postat de Ina in Bucataras hai hui pe 1 Iul 2011 | 5109 vizualizari

Comentarii (54)

Ina

Ina
07.07.2011, 21:06

Multumesc frumos, Bunica, draga !
Deocamdata sunt cuminte, nu m-am mai bagat la niciun concurs . Pe mine ma obosesc mult concursurile .... Vreau o pauza mai mare

19.07.2011, 20:56

Da-mi voie sa te felicit si sa ma bucur din toata inima am admirat o Inisor vesela si fericita, frumoasa si relaxata....si o locatie exceptionala

19.07.2011, 21:24

Felicitari Prin intermediul pozelor ne-ai inclus si pe noi in acele imagini.Ma bucur ca v-ati relaxat si ati avut parte de zile minunate

15.02.2016, 21:09

Se pare că eram la începuturi a la Bucătăraș, de am ratat acesată postare N-ar strica nici acum o săptămână de relaxare

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia