CRISPY

Postat de danadanutza23 in Bucatarasii pe 20 Iun 2016, 14:10

  • 1 KG ARIPI DE PUI 1 PLIC DE FULGI DE CARTOFI 150 GR FAINA 1 LINGURITA DE FULGI DE CEAPA 1 LINGURITA DE OREGANO 1 LINGURITA BOIA 1 LINGURITA MAGHIRAN 1 LINGURITA BUSUIOC 1 LINGURITA USTUROI GRANULAT CHILLI SI PIPER DUPA GUST 5 OUA 500 ML ULEI PENTRU PRAJIT                                                                                      ARIPIOARELE SE SPALA SI SE PUN LA FIERT IN APA CU SARE PANA FIERB ARIPIOARELE AMESTECAM FULGI DE CARTOFI CU FAINA CEAPA oregano BOIA maghiran busuioc USTUROI SARE PIPER SI chilli SEPARAT BATEM OUALE CU UN PRAF DE SARE .CAND ARIPIOARELE AU FIERT LE SCURGEM DE APA SI LE LASAM SA SE RACEASCA PUTIN(ATATCAT SA PUTEM SA LE TINEM IN MANA)APOI LE DAM PRIN AMESTECUL DE FAINA( CU CONDIMENTE)APOI PRIN OU IARASI PRIN FAINA SI LE PUNEM IN ULEIUL FOARTE BN INCINS CAND CAPATA O CULOARE AURIE LE SCOATEM PE UN SERVETEL.SE POT SERVI CU CARTOFI PRAJITI CU KETCHUP SAU MAIONEZA .POFTA BUNA

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]