Postat de RODIMUR in Alimente pe 20 Noi 2017 | 6473 vizualizari
Rodica , nu-mi da idei cu mastile pentru par ) Ce bucle perfecte ar iesi uscate pe bigudiuri )
In alta ordine de idei , cred ca retinerea este raportata la consumul exagerat de ciocolata slab calitativa .O ciocolata ,, buna '' din cand in cand nu face rau nimanui
Așa e, Mihaela, dar cred că asta (consumul de ciocolată!) ține și de gustul fiecăruia. Spre exemplu, mie nu-mi place ciocolata neagră, cu toate sfaturile specialiștilor și o mănânc pe cea slabă calitativ, pentru că aceea-mi place... Nu sunt deloc cuminte, în privința asta...!
Felicitări pentru acest articol foarte util! Mie îmi place foarte mult ciocolata neagră și nu trece o zi fără să mănânc măcar o pătrățică maare!
Ciocolata pentru mine trebuie sa fie neagra , eventua cu ardei iute ,ghimbir sau portocala . Pe alea le mananc si le ador.
Si noi mancam ciocolata neagra pe banda rulanta
Am folosit si eu ciocolata amaruie in dieta mea, pe care v-o recomand.
https://www.catalomat.ro/
Am renuntat aproape de tot la tot ceea ce contine zahar si ma simt mult mai bine.
Nu contrazic opinia că ciocolata amară ar avea atâtea beneficii (de aceea am și adunat atâtea date ca să redactez acest articol) dar mie nu-mi place.