Cele mai bune 20 de retete de drob pentru Pasti

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 31 Mar 2016, 12:13

Articol pe placul a 22 bucatarasi
comenteaza

Drobul este un preparat traditional romanesc foarte apreciat, dar si unul dintre perparatele fara de care masa de Pasti n-ar mai fi la fel. 

De obicei, ingredientul principal este carnea de miel, dar exista si alternative la fel de gustoase. 

Mai e destul pana la Pasti, dar ne-am gandit ca daca va pregatim din timp o lista cu cele mai bune 20 de retete de drob, veti avea timp sa le incercati (nu chiar pe toate) si sa decideti care este cea castigatoare, pe care o veti pune masa de Pasti.  

Asadar, iata cele 20 de propuneri de retete de drob:

1. Drob de pasare

 

2. Drob de miel in foi de placinta

3. Drob de pui mozaic

4. Drob de miel

5. Drob de miel cu verdeata si leurda

6. Drob de pui in aluat de foietaj

7. Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale 

8. Drob de porc cu verdeata si slanina

9. Drob mixt (pui si vita)

10. Drob de miel a la Panacris

11. Tort aperitiv cu drob de pui

12. Drob de nuci si ciuperci

13. Drob cu ciuperci

14. Drob de vinete

15. Drob de pui in aluat de foietaj

16. Drob de peste cu smantana 

17. Drob in aluat

18. Drob de iepure cu mousse de conopida

19. Drob retro

20. Drob de miel, reteta din Dobrogea

Sursa foto: culinar.ro

Comentarii (2)

31.03.2016, 12:41

super!

13.04.2016, 15:42

Foarte buna ideea....multumim!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia