Drobul este un preparat traditional romanesc foarte apreciat, dar si unul dintre perparatele fara de care masa de Pasti n-ar mai fi la fel.
De obicei, ingredientul principal este carnea de miel, dar exista si alternative la fel de gustoase.
Mai e destul pana la Pasti, dar ne-am gandit ca daca va pregatim din timp o lista cu cele mai bune 20 de retete de drob, veti avea timp sa le incercati (nu chiar pe toate) si sa decideti care este cea castigatoare, pe care o veti pune masa de Pasti.
Asadar, iata cele 20 de propuneri de retete de drob:
2. Drob de miel in foi de placinta
5. Drob de miel cu verdeata si leurda
6. Drob de pui in aluat de foietaj
7. Drob de oaie cu vinete, in crusta de migdale
8. Drob de porc cu verdeata si slanina
10. Drob de miel a la Panacris
11. Tort aperitiv cu drob de pui
15. Drob de pui in aluat de foietaj
18. Drob de iepure cu mousse de conopida
20. Drob de miel, reteta din Dobrogea
Sursa foto: culinar.ro