Catina cu miere

Postat de Sidy in Fructe pe 1 Feb 2015, 15:14

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

Acum cand vremea este tot mai schimbatoare , iar iarna ...e mai mult toamna,pentru intarirea imunitatii va recomand  catina cu miere, buna atat pentru copii cat si pentru adulti.

Catina este extrem de bogata in vitamine si minerale in timp ce mierea scade din nivelul colesterolului, are actiune relaxanta, antibacteriana, potrivita pentru cei cu probleme cu ficatul, splina sau stomacul.

ALIMENTE necesare pentru 2 portii :

100 g catina

6 linguri miere

10 cuisoare

2 ramurele menta

 

Spalati catina si menta.

Catina o puneti intr-un borcan si adaugati mierea, cuisoarele si menta bine scursa de apa.Mierea trebuie sa acopere toate produsele.

Borcanul se tine la rece in frigider.

Se consuma o lingura in fiecare dimineata, pe stomacul gol.

Pofta buna sa aveti si mai ales, sanatate multa !

Comentarii (4)

Ina

Ina
01.02.2015, 15:53

Miere consumam zilnic, dar catina nu am incercat

01.02.2015, 16:18

04.02.2015, 08:51

Da Claudia, ai dreptate ! Incerc sa corectez.
Multumesc

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)