Postat de Sylvia in Tehnici pe 15 Apr 2014 | 7253 vizualizari
Sper sa gasiti util acest articol si sa va ajute in prepararea mielului de Paste , mentionez ca pozel sunt de pe internet cu retete preparare de chefi de cuisine cu stele Michelin din Franta, am vrut sa vedeti ce poate sa devina o bucata de miel
Nu ma uit acum,ca o sa ling monitorul,la cat de pofticioasa sunt
si nu e de post
Foarte interesanta postarea! Multumesc Sylvia !
Tocmai mi-am transat mielutul: 18 kg
Adoooor carnea de miel!! Extrem de utile sfaturile!!
ma bucur ca ati gasit postarea utila, sper sa testati cateva din retetele de acolo si sa va placa
Ina ai 18 kg de miel ? ) frate trebuie sa fug la tine sa iti explic toate variantele de retete pe indelete nu te pot lasa asa
Simona carne ade miel dac este facuta cum trebuie este cea mai buna si fina carne din lume, o sa mai revin si cu niste retete mai de fitze am zis sa vorbim mai intai de lucruri serioase
foarte buna postarea ta...am sa-is pun mamei , desi daca ii spun zice : fa tu ..dar nu e o problema
Sylvia, astept si iedul . Inainte cumparam si noi si soacra-mea. Anul asta am luat doar noi. Costel ar manca miel si de Craciun
Mai am in frigider de-un drob, de anul trecut
Si eu ca si Costel)
Sylvia, eu clar vreau ceva retete si voi incerca reteta cu miere, am tot auzit, dar n-am facut
super idei!!!de retinut!!!
Multumim, Sylvia pentru tipsuri
spor la gatit miel
foarte intersant demn de luat in seama multumim
Cu mare drag testez si eu reteta de cotlet rosé de miel in crusta de ierburi chiar azi
Minunate sfaturi Sylvia! eu miel nu pap