Cateva secrete din gastronomia franceza pentru prepararea mielului

Postat de Sylvia in Tehnici pe 15 Apr 2014 | 7122 vizualizari

Comentarii (21)

15.04.2014, 15:04

Sper sa gasiti util acest articol si sa va ajute in prepararea mielului de Paste , mentionez ca pozel sunt de pe internet cu retete preparare de chefi de cuisine cu stele Michelin din Franta, am vrut sa vedeti ce poate sa devina o bucata de miel

15.04.2014, 15:04

Nu ma uit acum,ca o sa ling monitorul,la cat de pofticioasa sunt

15.04.2014, 15:09

si nu e de post

15.04.2014, 15:10

Foarte interesanta postarea! Multumesc Sylvia !

Ina

Ina
15.04.2014, 15:11

Tocmai mi-am transat mielutul: 18 kg

15.04.2014, 15:12

Adoooor carnea de miel!! Extrem de utile sfaturile!!

15.04.2014, 15:20

ma bucur ca ati gasit postarea utila, sper sa testati cateva din retetele de acolo si sa va placa

15.04.2014, 15:20

Ina ai 18 kg de miel ? ) frate trebuie sa fug la tine sa iti explic toate variantele de retete pe indelete nu te pot lasa asa

15.04.2014, 15:21

Simona carne ade miel dac este facuta cum trebuie este cea mai buna si fina carne din lume, o sa mai revin si cu niste retete mai de fitze am zis sa vorbim mai intai de lucruri serioase

15.04.2014, 15:30

foarte buna postarea ta...am sa-is pun mamei , desi daca ii spun zice : fa tu ..dar nu e o problema

Ina

Ina
15.04.2014, 15:31

Sylvia, astept si iedul . Inainte cumparam si noi si soacra-mea. Anul asta am luat doar noi. Costel ar manca miel si de Craciun

Ina

Ina
15.04.2014, 15:31

Mai am in frigider de-un drob, de anul trecut

15.04.2014, 15:39

Si eu ca si Costel)

15.04.2014, 15:39

Sylvia, eu clar vreau ceva retete si voi incerca reteta cu miere, am tot auzit, dar n-am facut

15.04.2014, 16:05

super idei!!!de retinut!!!

16.04.2014, 09:04

16.04.2014, 11:16

Multumim, Sylvia pentru tipsuri

16.04.2014, 11:32

spor la gatit miel

16.04.2014, 13:09

foarte intersant demn de luat in seama multumim

17.04.2014, 10:09

Cu mare drag testez si eu reteta de cotlet rosé de miel in crusta de ierburi chiar azi

17.04.2014, 20:07

Minunate sfaturi Sylvia! eu miel nu pap

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia