Casa fluturilor, Londra

Postat de Irina in Bucataras hai hui pe 3 Dec 2011 | 3402 vizualizari

Comentarii (11)

03.12.2011, 13:10

Ce frumos ai scris
Minunate pozele

03.12.2011, 13:23

03.12.2011, 13:46

Minunat ai surprins fluturasii , si omizile , si coconul
Vreau si eu pasaport
Multumesc pentru postari , deschide apetitul de plimbareala

03.12.2011, 13:57

n-ai nevoie de pasaport ptr londra, mergi cu buletinu' .

03.12.2011, 14:10

cristi, pasaport pt tara fluturilor
nik nu stii

03.12.2011, 14:23

03.12.2011, 14:29

sunteti niste draguti , si , si

03.12.2011, 15:20

foarte interesant !!! Splendide poze !

03.12.2011, 15:37

Fluturii mi se par niste creaturi superbe imi plac foarte mult, sunt atat de fragili ... nu stiam de acest loc, chiar o sa-l caut, pare de poveste ...

03.12.2011, 20:21

frumosi..si mie imi plac mult fluturii!!!

03.12.2011, 23:50

frumosi frumosi

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia