Daca tot sunt bucatar fara retete macar la conservele de iarna sa castig ceva!Asta-s eu, in tot ce fac vreau si un cat de mic castig, macar placere sau experienta(pentru ca am baut un Bloody Mary va spun de ce nu am butoaie racordate la burlanele casei:butoiul costa mai mult decat apa pe care o castig pana in Sfanta Maria si pe urma nevoia mea de apa scade drastic), asa ca am venit la gazeta de perete:
Anul acesta sucul de rosii m-a costat 3 lei litrul fara sa mai pun la socoteala gazul.Rosiile m-au costat 1 leu si cincizeci de bani dar daca profitam de momentul prielnic(daca nu tineam cont de traditie si nu asteptam Sfanta Maria) puteam sa am un pret de cost sensibil mai mic(aspirina si capacele au mereu acelasi pret).
Daca nu urmaream exagerat de mult profitul puteam sa am suc de rosii cu un gust mai bun(mie imi place sucul de rosii acrisor) si mai mult cumparand cele mai scumpe rosii de pe piata(minim 1 leu si 70 de bani kilul) si nu "rosii pentru conserve".
Daca ustensila cu care stoarcem rosiile este performanta avem sanse mari sa ne apropiem de pretul din supermarketuri.Nu va zgarciti cand cumparati un robot de bucatarie(eu o fac dar nu cred ca merita), va recuperati banii!
Acum e randul dumneavoastra: