Cadouri de Craciun ... comestibile

Postat de Brindusa in Craciun pe 21 Dec 2010, 19:54

Articol pe placul a 1 bucatarasi
comenteaza

Anul acesta m-am gandit sa schimb cadourile cumparate din comert in ceva facut de mine Am facut trei tipuri, in functie de preferintele fiecaruia.

1. Cana cu mirodenii (Pentru Curry de pui)

2. Negrese la borcan

3. Briose la borcan

Dupa ce aranjezi frumos ingredientele in borcan, nu uita sa scrii si instructiunile.

Voi scrie cum se fac Negresele la borcan

Ingrediente:

  • 1 borcan de 800 ml
  • 170 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 50 g cacao
  • 100 g zahar alb
  • 100 g zahar brun
  • 60 g fulgi de ciocolata neagra

 

Cum sa faci:

  • Amesteca bine faina, sarea si praful de copt
  • Pune-le pe fundul borcanului
  • Adauga in borcan fiecare ingredient, pe rand, niveland dupa fiecare
  • Inchide borcanul si orneaza-l cum vrei.
  • Scrie instructiunile:
  1. Incalzeste cuptorul la 180 C
  2. Unge cu unt o forma mica (20 cm x 20 cm)
  3. Intr-un castron mare amesteca bine ingredientele din borcan
  4. Adauga 1 lingurita de vanilie, 100 ml ulei, 3 oua si amesteca bine pana se omogenizeaza.
  5. Toarna compozitia in tava si coace 25- 30 minute.

 

Pentru Briose gasiti reteta aici

Comentarii (10)

22.12.2010, 18:34

Multumesc pentru aprecieri!. Sunt niste cadouri dragute si foarte ieftine.

22.12.2010, 19:27

foarte frumos

23.12.2010, 17:56

super genial si original,pregatit din inima si cu dragoste

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia