Bucataras.ro este un site special, clar. Iata ca dupa pagina de Craciun si cea de Valentine's Day a venit rindul unei sectiuni dedicate Pastelui. In slideul de deschidere gasiti retete de top, pe care e clar ca trebuie sa le puneti in practica de Pasti. Mai jos, va ajutam sa iesiti din incurcatura, daca nu va decideti ce sa puneti pe masa de Pasti ca aperitiv, ce ciorba ori mincare sa pregatiti. Nu in ultimul rind, traditionalele Pasca si Cozonac au rubrica separata, iar retetele lor sint de top, clar!
Ultima, dar nu cea din urma :)), boxul cu ultimele retete inscrise in concursul "Iepurasul iti aduce premii!".
Coloana din dreapta are si ea lucruri interesante. Povestea Pastelui, rubrica interactiva "Ce vrei sa-ti aduca iepurasul" sau tipsurile de Pasti (cum vopsesti oua, cum le cureti mai usor) intregesc un efort redactional valoros, caci bucataras.ro are, cu siguranta, cea mai mare si cea mai buna redactie culinara!
Felicitari tuturor bucatarasilor si un Paste fericit!