Am gasit la Mega Image ghivece cu plante aromatice proaspete, de senzatie! In bucatarie este un aer deosebit si o aroma proaspata toata ziua. Nu mai zic de mancaruri, care sunt si mai gustoase cu crengutele proaspete si verzi.
Eu am gasit cu cimbru si menta si acum pandesc rozmarinul si patrunjelul :), nu aveau cand le-am cumparat pe-astea. Trebuie udate in fiecare zi, cimbrul se vede clar cum creste!
Eu folosesc cimbrul la mancarurile cu fasole uscata, la toate fripturile, la diferite legume sau combinatii din carne cu legume. Cand folosesc cimbrul proaspat imi place ca la sfarsit scot crenguta din mancare, iar frunzulitele de cimbru raman acolo :). Mai pun cimbru si la salate, la vinegretele cu rosii si otet balsamic, un deliciu!
Menta o folosesc mult la carnea de pui, dar si la legume. Menta proaspata aromatizeaza foarte bine deserturile cu fructe sau inghetatele si bauturile din sucuri proaspete. Un shake cu ciocolata si menta ar fi bun, ce ziceti??