After Food Bloggers Conference

Postat de papabundetot in Bucataras in oras pe 29 Noi 2014 | 2758 vizualizari

Comentarii (12)

29.11.2014, 21:50

Heeeey ce frumooos!! Mi-as fi dorit sa fi venit si eu dar din pacate am fost la munca va imbratisez cu drag!

29.11.2014, 21:54

mi-a placut sa iti citesc articolul. Ma bucur ca ai avut ocazia sa ajungi la asemenea eveniment...

29.11.2014, 22:02

Am tot citit, am vazut poza si la alte fete, fain de tot!

30.11.2014, 08:36

ma bucur ca ne-am cunoscut

30.11.2014, 09:41

interesant si frumos...pupici dulci

30.11.2014, 16:27

Si eu ma bucur Lia ca ne-am cunoscut.Pupici!

30.11.2014, 16:28

Deyutzki,si eu eram la munca,dar m-am invoit si am plecat.O zi nu murea nimeni fara mine

01.12.2014, 11:26

Intradevar un eveniment minunat.Ma bucur ca v-am cunoscut!

04.12.2014, 17:36

Felicitari pt articol si ma bucur ca am mai aflat lucruri noi si despre tine.
Eu zic a nu te ingrijorezi prea mult pt poze;e adevarat ca un preparat aspectuos atrage atentia mai mult, dar crede-ma ca am mncat multe mancaruri care aratau f bine si gustul lasa de dorit

04.12.2014, 17:43

Si nu in ultimul rand felicitar pt retetele minunate pe care le impartasesti cu noi

09.12.2014, 17:48

Multumesc Mihaiela11 jo

09.12.2014, 17:48

Si eu ma bucur Medi ca ne-am cunoscut!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia