artyandra

1

Bucataras
incepator

Zalău

Bucataras din 21.05.2014

RETETE34
PRIETENI35
Retete / Dulciuri

Desert Tiramisu reţetă originală

In Prajituri la 25 Mai 2017

Tiramisu reţetă originală Într-un bol mare, se mixează gălbenușurile împreună cu zahărul. După ce s-a omogenizat compoziția, se va adăuga brânza mascarpone. Într-un alt bol, se va mixa frișca lichidă. După ce își va mări volumul, de aproximativ 4...

Desert cozonac cu nuca

In Dulciuri la 23 Apr 2017

Într-un bol, se va lăsa drojda pentru dizolvare în 100 ml lapte călduț, o lingură de zahăr și o lingură de făină. Se va lăsa pentru 10 minute, la dospit.  Se pun toate indregientele într-un bol mare, adăugând drojdia dospită la urmă, apoi se...

Desert prajitura de toamna cu dovleac

In Prajituri la 5 Apr 2017

Pentru început, vom începe prin călirea dovleacului, într-o tigaie înaltă sau crațiță. Peste dovleac, vom pune zahărul și vom amesteca pentru încorporare uniformă. Apoi, vom adăuga scorțișoara și vom amesteca din nou. Vom căli bine dovleacul, până...

Desert american pancakes (cea mai buna reteta)

In Dulciuri la 4 Apr 2017

Într-un bol, se vor mixa ouăle împreună cu zahărul, cu un tel. Se va adăuga untul topit, la temperatura camerei. Continuați mixarea. Adăugați extractul de vanilie și laptele, amestecând continuu. Făina, sarea și praful de copt se vor amesteca, apoi, prin ploaie, se vor...

Desert cheesecake cu cocos si alune de padure (fara coacere)

In Torturi la 4 Apr 2017

Biscuiții se macină bine, apoi se adaugă untul nesărat, la temperatura camerei. Se amestecă bine, iar mixul obținut se așază ca bază, într-o tavă rotundă cu margi detașabile. Se nivelează, apoi se dă la frigider pentru 30 minute. Între timp, ne vom ocupa de baza...

Desert chec pufos acoperit cu visine

In Prajituri la 1 Apr 2017

Cu un tel, se vor amesteca untul și zahărul, pentru o omogenizare foarte bună. Aceste două ingrediente trebuie să fie la temperatura camerei. Se vor adăuga lingurița cu sare și esența de vanilie. Făina amestecată cu praful de copt se vor adăuga în ploaie. Se va adăuga treptat...

Clatite cu banane si gem de afine

In Dulciuri la 14 Sep 2014

1. Se bat ouăle cu jumătate din lapte şi făina adăugată puţin câte puţin, să nu se formeze cocoloaşe. Când se obţine un aluat omogen se subţiază cu restul de lapte, rom şi apa minerală. Aluatul obţinut se lasă 10-15 minute deoparte, să se odihnească. 2....

Gogoasa floare

In Dulciuri la 14 Sep 2014

Se amesteca oua cu zaharul si se bat putin. Se adauga laptele, zaharul vanilat, faina, praful de copt si coaja rasa de citrice, dupa gust. Intr-un vas adanc se pune uleiul la incins si cu lingurita se iau mici bucati de aluat carer se elibereaza in ulei incins. Pe masura ce se prajesc se scot pe...

Cozonacii bunicii

In Dulciuri la 14 Sep 2014

Se prepara o maia din lapte caldut, zahar si drojdie si putina faina - rezultatul sa fie exact ca o smantana. Se lasa la dospit 10 - 15 min intr-un loc caldut, apoi se amesteca cu restul ingredientelor pentru aluat. Margarina topita sau uleiul se adauga la sfarsit - foarte important. Se amesteca...

Prajitura razuita cu branza

In Prajituri la 13 Sep 2014

Aluatul: Se omogenizeaza ingredientele, apoi se imparte compozitia in doua parti egale si se pune umplutura intre ele. Crema: Albusurile se bat spuma tare cu 50 gr zahar si se amesteca cu branza. Dupa ce s-a finisat crema peste aluat, se razuieste a doua parte ramasa de aluat, peste...

Prajitura parfum de trandafir

In Prajituri la 13 Sep 2014

Blatul: Se amesteca toate ingrdientele, se framanta usor aluatul rezultat si se imparte in doua bucati, aproximativ egale. Se tapeteaza spatele tavii cu margarina si faina si se intinde o foaie. Se coc cele patru foi la foc mic, aproximativ 10 minute. Crema: Se toarna cana de zahar...

Brownie cu nuci

In Prajituri la 13 Sep 2014

Se bat ouale cu zaharul pana devine o crema. Intr-o craticioara se topeste untul la foc mic. Se adauga ciocolata rupta in bucatele si se amesteca binepana se topeste in totalitate. Toata aceasta operatiune se poate face la baine-marie. Se opreste focul si se adauga ouale putin cate...

Tort fluture

In Torturi la 11 Iun 2014

Pentru blat: Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma cu un pic de sare. Freaca galbenusurile cu zaharul si adauga, treptat, apa. Pune si praful de copt, esenta de lamaie si vanilie, coaja de portocala sau lamaie si alunele sau nucile. Amesteca bine ingredientele si apoi...

Tort 6 ani

In Torturi la 10 Iun 2014

Pentru forma rotunda: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma cu cele 2 linguri de apa rece apoi se adauga treptat zaharul si se bate in continuare pana ce se face bezea. Galbenusurile se freaca bine cu uleiul si se incorporeaza usor in albusurile batute bine. Se adauga...

Tort fluturaş

In Torturi la 8 Iun 2014

Baţi spumă gălbenuşurile cu 4 linguri de apă, 150 gr zahăr si zahărul vanilat. Baţi albuşurile spumă cu restul de zahăr până se întăresc. Amesteci făina cu amidonul, praful de copt şi cacao. Torni gălbenuşurile bătute spumă peste făină, amesteci să se omogenizeze...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 26.05.2017

Spanac cu ochiuri

publicat la 25.05.2017

Milkshake cu banane si capsuni

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Spălaţi-vă bine pe mâini, faceţi curăţenie şi ştergeţi amprentele. Asta e, s-a descărcat accidental.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]