publicat la 07.12.2013
publicat la 07.12.2013
publicat la 07.12.2013
Te simti foarte îndemânatic şi ai chef de meşterit diverse lucruri mici. Din păcate, nimeni nu va aprecia colierele tale din boabe de fasole, aşa că decizi să faci un vudu mic, de mână. Exact când eşti pe punctul de a intra în legătură cu Marele Spirit, un drac de copil îţi aruncă o piatră în casă. Ieşi nervos pe geam şi strigi “Vudu-vă mama voastră de ignoranţi!”.
Bucataras.ro
[email protected]
Varza murata cu carnaciori afumati si carne de curcan la cuptor
- se caleste in ulei cu putina apa carnatii si pieptul de pui taiat bucati potrivite - dupa ce s-au calit putin se mai adauga 100 ml apa si se mai lasa 10 min sa fiarba cu capac la foc mic - varza tocata se adauga in cratita peste carnaciori si se lasa sa fiarba 10-15 min, se presara...
Budinca de legume cu carne
- pui la fiert carnea de pui, morcovii, telina si apoi cartofii intregi toate in apa cu putina sare, iar dupa ce s-au fiert si racit se taie cat mai marunt. - separat calesti ceapa cu rosiile si ardeii taiate cubulete mici pana se inmoaie bine. - amesteci toate ingredientele, le potrivesti...
Varza à la Cluj
- spalam varza, o taiem fideluta, o frecam cu sare si o inabusim cu ulei si apa - curatam ceapa, o taiem marunt si o calim in ulei pana se aureste apoi adaugam carnea tocata, potrivim de sare si piper si le inabusim impreuna adaugand apa daca e nevoie - spalam orezul si il fierbem in 2...
Snitele de pui in crusta de cartofi cu orez
Snitele: - se taie sutirel pieptul de pui, se da prin faina , apoi printr-un amestec obtinut din cartofii curatati, dati prin razatoare si storsi de zeama, smantana, sare, piper, busuioc, faina si ou si se pun in tigaie la prajit in putin ulei - cand sunt gata se scot pe servetele...
Cordon bleu, cu piure de cartofi
- se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei - pieptul de pui se taie in 4 bucati care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza si pipereaza dupa gust - cascavalul se taie in 4 bucati - se ia o felie de piept se aseaza o bucata de...
Ciocanele picante cu cartofi la cuptor
- se spala ciocanelele si se zvanta - se curata cartofii, se spala si se taie in 4 sau 6 daca sunt mai mari - se amesteca toate condimentele si pesmetul si se pun intr-o punga unde se introduc cartofii si ciocanelele, se tine punga bine la gura si se scutura energic punga pt ca ciocanelele...
Pui cu smantana
- spalam si taiem pieptul de pui , il taiem bucati potrivit de mari pe care le dam cu sare si piper si le punem la rumenit in ulei iar dupa ce s-au rumenit pe toate partile adaugam apa cat sa le acopere si lasam sa se inabuseasca vreo 10-15 min la foc mic - cand carnea este fiarta turnam...