publicat la 05.01.2019
publicat la 05.01.2019
publicat la 02.01.2019
Astăzi e ziua în care scoţi la plimbare conţinutul buzunarelor de la pantaloni. În sfîrşit, îţi vei reîntâlni verişorul despre care toată lumea credea că s-a înecat în râu. Sigur, nu mai e nici el tânăr, dar cu puţin ajutor s-ar putea să se pună pe picioare. A doua revelaţie va fi pe cântar, când vei afla că, de fapt, nu eşti obez.
Bucataras.ro
[email protected]
Pasta de ton
In paharul mixerului vertical am pus tonul scurs, ceapa tocata marunt, sare, unt si mustar. Am mixat cu nadejde pana ce s-a transformat in pasta. Am servit in mare graba ( de pofta!), pe paine prajita putin in tigaia cu 2-3 picaturi ulei. Am pus de-asupra bucatele de lamaie.
Macrou la tigaie
Pestele se spinteca, se portioneaza si se spala. Intr-un bol amestecam faina cu sarea. Trecem pestele prin faina si il punem in tigaia cu ulei incins. Se scoate pe servetele de masa pentru a se absoarbe surplusul de ulei. Am servit cu mamaliguta si usturoi. Pofta mare!
Ciorba de peste
Pestele se portioneaza, se spala. Legumele se curata, se toaca. Intr-o oala se pune la fiert apa cu sarea. Cand apa incepe sa fiarba bine se adauga ceapa, ardeiul, morcovul si orezul. Cad au fiert pe jumatate se adauga pestele. La final se pun rosiile din borcan. Se...
Dorada la cuptor
Pestele a fost curatat de solzii care-i mai avea, au fost scoase,, urechiusele" si alte organe nedorite. A fost pus in apa, scos pe un prosop sa se scurga. Morcovul a fost curatat, spalat, tocat in betisoare. Ceapa si usturoiul verde au fost curatate, spalate si tocate marunt. Pestele,...