Xandrinne

4

Bucataras
grozav

Suceava

Bucataras din 24.02.2010

RETETE135
PRIETENI165
Retete / Pizza

Pizza cu cabanos si gogosar

In Pizza la 13 Oct 2013

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate...

Mini-pizza cu ciuperci

In Pizza la 13 Oct 2013

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate...

Pizza cu "Miez de lapte"

In Pizza la 13 Oct 2013

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate...

Pizza casei

In Pizza la 12 Oct 2013

Cernem faina si facem in mijloc o gropita, in care punem drojdia si presaram zaharul; turnam apa calduta si amestecam putin. Lasam asa 5-10 minute, dupa care incepem sa framantam aluatul, pana nu se mai lipeste de degete, avand grija sa incorporam si sarea si uleiul. Lasam la crescut o jumatate...

Melcisori de pizza

In Pizza la 15 Sep 2013

Cern faina intr-un castron, fac o gropita in mijloc unde pun drojdia; peste drojdie presar putin zahar si torn apa calduta, amestecand usor-incerc sa fac chestia asta in gropita de care va vorbeam; las putin sa faca drojdia bulbuci, dupa care incep sa framant pana aluatul nu se mai lipeste de...

Pizza cu piept de pui

In Pizza la 15 Sep 2013

Mai intai am pregatit aluatul: in castronul cu faina am facut o adancitura unde am pus drojdia sfaramata, presarata cu zahar, dupa care am turnat usor lichidul caldut, amestecand cu o lingura, sa incorporez si putin din faina; am lasat sa dospeasca un pic drojdia dupa care am am amestecat si...

Chifle cu lapte bătut

In Piine la 8 Iul 2013

Cernem faina intr-un castron si in mijloc facem o gropita in care punem drojdia, apa calda si zaharul; amestecam usor drojdia si celelalte ingrediente. Cand incepe sa se formeze o mica bila de aluat, adaugam si laptele batut. Amestecam. Punem si oul, uleiul si sarea, dupa care framantam pana...

Pizza cu vinete

In Pizza la 8 Sep 2011

Cern faina intr-un castron, fac o gropita in mijloc unde pun drojdia; peste drojdie presar putin zahar si torn apa calduta, amestecand usor-incerc sa fac chestia asta in gropita de care va vorbeam; las putin sa faca drojdia bulbuci, dupa care incep sa framant pana aluatul nu se mai lipeste de...

Chifle

In Piine la 1 Sep 2011

Am cernut faina intr-un castron (incapator, sa aiba aluatul unde creste); am facut in faina o gropita, unde am asezat drojdia, bucatele; peste drojdie am presarat un pic de zahar si apoi am turnat laptele caldut, amestecand cu o lingura in gropita respectiva, cat sa se amestece un pic drojdia cu...

Afisate 1 - 9 din 9 retete    

Postari recente

publicat la 08.12.2022

Reteta de placinta cu ton

publicat la 28.01.2021

Supa crema de cartof dulce

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Ce-ai reusit azi, vei strica maine. Dar daca n-ai reusit nimic, ai scapat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de porc in saramura, la borcan - reteta simpla, fara fierbere

de vasimur 4

ieri la 19:05

Tiramisu cu pișcoturi de casă - Desertul care te cucerește prin gust și aromă

pe 03.01 la 10:46

Orez cu lapte - Rețeta delicioasă pentru desertul copilăriei

pe 03.01 la 10:38

Pișcoturi de casă - Rețeta simplă și ușoară

pe 03.01 la 10:32

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]