UrsanMihaela

1

Bucataras
incepator

pitesti

Bucataras din 14.01.2017

RETETE42
PRIETENI84
Retete / Mancaruri cu carne

Mancarica rece cu limba si masline

In Vita la 8 Dec 2020

     Spalam limba de vita in cateva ape.    Punem o oala la fiert cu apa rece,   sare si doua linguri de otet .    Cand apa incepe sa fiarba adaugam limba de vita in oala .    Eliminam spuma care rezulta cu ajutorul paletei...

Ardei umpluti cu carne tocata

In Mancaruri cu carne la 24 Noi 2019

Se taie cu un cutit in dreptul cotorului fiecare ardei, se scot semintele si   pe urma se spala. Se spala ceapa dupa ce s-a curat si pe urma se toaca marunt. Se face o compozitie din carnea tocata, orezul care in prealabil a fost spalat si lasat la inmuiat, piperul, sarea, patrunjelul...

Piept de pui cu ananas

In Pui la 3 Mar 2018

Se ia pieptul de pui, se spala si se taie ca pentru snitel.    Se bat bucatile de carne, usor ca pentru snitel pe amandoua partile.    Se pun in tigaia de teflon bucatile taiate de piept de pui, una langa alta si se adauga foarte putina apa si se da la foc potrivit. Se...

Friptura de porc la tigaie si garnitura de napi prajiti

In Porc la 10 Feb 2018

Se portioneaza carnea, se spala si se pune in tigaia incalzita (fara sa punem ulei). Se adauga apa, astfel incat sa acopere bine carnea. Focul va fi potrivit, nici incet, nici tare. Punem capacul peste carne si asteptam sa se partunda carnea si apa sa se evapore. Intoarcem friptura pe cealalta...

Ciulama cu piept de pui

In Pui la 28 Ian 2018

   Se spala pieptul de pui si se taie in bucati potrivite.   Se curate ceapa, se spala si se taie in rondele.   Se taie usturoiul in feliute subtiri.   Se pune uleiul in tigaie (oala), ceapa si se lasa ceapa usor la aurit.   Cand ceapa e aurita, se pun...

Pui cu orez

In Pui la 21 Ian 2018

  Marinarea puiului :     Punem lamaia, uleiul de masline si sarea intr-un castronel. Cu o furculita batem putin aceasta compozitie pentru a se omogeniza.     Adaugam bucatile de pui si le punem in frigider pentru o ora. Gatirea puiului:...

Chiftele cu ceapa marinata si maioneza

In Porc la 20 Ian 2018

  Mod de preparare chiftele Din carnea tocata si celelalte ingrediente se formeaza un amestec omogen din care se modeleaza chiftelele mici si rotunde.    Aceste chiftele se prajesc in ulei pana se rumenesc pe toate partile.    Chiftelele prajite se pun intr-un vas....

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 14.05.2022

Desert amandine

publicat la 09.03.2022

Desert jeleuri de lamaie

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]