Steffy

1

Bucataras
incepator

Craiova

Bucataras din 02.02.2012

RETETE112
PRIETENI163
Retete / Mancaruri cu carne

Aripioare crocante

In Pui la 19 Mai 2014

Se taie aripioarele si se spala bine. Se ia fiecare in parte si se da cu sare, piper, boia dulce si se pun toate intr-un vas. Se adauga iaurtul si se amesteca bine pentru a fi toate aripioarele acoperite. Se lasa la frigider 5-6 ore. Dupa ce a trecut timpul, se ia fiecare aripioara si se...

Mancare de linte verde cu piept de pui

In Pui la 16 Feb 2014

Lintea se pune la inmuiat pentru cel putin 6 ore, timp in care schimbam apa de 2-3 ori. Cand este bine inmuiata, se clateste si se strecoara printr-o sita. Pieptul de pui se pune la fiert si cand e gata, se taie bucati mici. Morcovul se da pe razatoare si ceapa se taie marunt. Se pun la...

Mancare de pipote si inimioare de pasare

In Pui la 23 Oct 2013

Spalam inimioarele, le taiem codita, iar pipotele le impartim in 2 daca sunt prea mari si le punem la fiert. Aruncam prima apa si punem iar la fiert. Trebuie lasate circa 30-40 minute pentru a se patrunde usor cu furculita. Calim ceapa intr-o tigaie cu ulei, punem apoi inimioarele si pipotele...

Carnati de casa cu iahnie de fasole

In Porc la 22 Mar 2013

Punem fasolea in apa cu o seara inainte de pregatire. Punem fasolea la fiert. Nu adaugam sare in ea pentru ca se va fierbe mai greu. Avem grija sa schimbam apa de 3 ori cand incepe sa clocoteasca, pentru a evita problemele la stomac. Eu am avut o fasole foarte buna, in 45 de minute s-a...

Ghiveci de legume cu carne de pui

In Pui la 26 Ian 2013

Se curata cartofii si morcovii si se taie felii, apoi se aseaza intr-o tava unsa cu putin ulei. Adaugam ceapa taiata julien, legumele mexicane, 2-3 foi de dafin, sare si piper dupa gust. Presaram uleiul si apoi amestecam toate componentele, iar la final adaugam apa. Carnea de pui se...

Snitele de pui

In Pui la 14 Ian 2013

Feliem cat mai subtire pieptul de pui. Amestecam ouale cu apa, faina, sarea si piperul pana facem o compozitie groasa ca o smantana. Daca vi se pare subtire, mai adaugati putina faina. Punem uleiul la incins. Fiecare snitel il intepam cu furculita si il trecem prin compozitia cremoasa de...

Mancare de fasole cu scarita afumata

In Mancaruri cu carne la 20 Iul 2012

Fasolea se pune in apa cu o seara inainte de a fi pregatita, ca sa se inmoaie. A doua zi o punem la fiert, schimbam apa de 3 ori pentru a nu avea probleme la stomac. Scarita o taiem bucatele si o punem in fasole, ca sa fiarba impreuna. Adaugam ceapa uscata curatata (o lasam intreaga)....

Iepure pe pat de cartofi

In Mancaruri cu carne la 29 Apr 2012

Se pune iepurasul cu o seara inainte de a fi gatit intr-un vas cu vinul si condimentele pentru a fi mai fraged cand il pregatim. Se fierbe ficatul de pui si se sfarama cu furculita. Se caleste ceapa si usturoiul verde taiate marunt. Se pune peste ficatul maruntit, apoi se adauga cele 2 oua,...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 10.11.2017

Prajitura Snickers

publicat la 28.01.2016

Desert rulada cu nuca de cocos

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 18

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]