publicat la 16.07.2013
publicat la 11.07.2013
publicat la 11.07.2013
Măcar azi ar fi bine să faci o pauză din consultarea asiduă a anunţurilor matrimoniale. Cel puţin încetează să le mai cauţi în revista “Zootehnia modernă”.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata de conopida cu maioneza si usturoi
Conopida se desface bucatele,se spala, apoi se pune la fiert in apa cu putina sare. Intr-un bol punem galbenusul unui ou fiert si cel crud, putina sare si amestecam incet, mereu in acelasi sens cu o lingura de lemn. Adaugam treptat uleiul de floarea soarelui si uleiul de susan pana formam...
Mini tortulete cu crema de trandafir
Preparare blat Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, apoi cu zaharul adaugat treptat. Punem pe rand si galbenusurile continuand mixarea. Se amesteca faina si cacaua si se adauga peste compozitia de mai sus amestecand cu o spatula. Compozitia obtinuta se...
Inghetata de agude
Separam albusurile de galbenusuri. Mixam galbenusurile cu zaharul (lasam cam o lingura de zahar si pentru albusuri) pana cand obtinem o spuma deschisa la culoare. Agudele se curata de codite, se spala si se pun intr-o strecuratoare pentru a scapa de surplusul de apa.Mixam agudele cu smantana...
Chiftele de iepure in crusta de pesmet si susan
Carne de iepure se dezoseza,se spala, si se macina in robotul de bucatarie. Legumele se curata se spala si se dau prin razatoarea mica. Intr-un bol punem carnea de iepure macinata,legumele,ouale,patrunjelul verde tocat,tarhonul , sare si piper dupa gust. Amestecam foarte bine toate...
Prajitura cu crema de zmeura si vanilie
Preparare primul blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si apoi cu zaharul fin si cel vanilat adaugat treptat. Adaugam pe rand galbenusurile si esenta de vanilie continuand mixarea. La sfarsit punem faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus...
Prajitura cu visine
Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si apoi cu zaharul adaugat treptat. Adaugam pe rand galbenusurile, esenta de bergamota continuand mixarea. La sfarsit adaugam faina cernuta, incorporand cu o spatula, prin miscari circulare de sus in jos. Luam intr-un bol putina...
Tort cu ciocolata alba si crema de zmeura
Preparare blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare,apoi adaugam treptat zaharul si mixam pana ce s-a topit intreaga cantitate de zahar. Galbenusurile se mixeaza cu 3 linguri apa minerala, esenta de bergamota si se adauga peste albusuri. Ciocolata se topeste pe baie de aburi si...
Vita cu porumb copt
Carnea de vita se spala,se taie in bucati potrivite si pune intr-un vas. Separat se amesteca intr-un bol mierea, otetul,sosul de soia,un varf cutit de sare, uleiul,usturoiul zdrobit si coaja rasa de lime. Adaugam sosul obtinut peste carnea de vita, acoperim vasul cu un capac si dam la...
Tarta cu zucchini, ghebe, ardei si leurda
Preparare aluat tarta: Se amesteca faina cu sarea si apoi cu untul si se framanta pana se formeaza un aluat faramicios. Se adauga ouale,apa si se continua framantarea, pana aluatul devine elastic, in jur de 5 minute. Se impacheteaza aluatul intr-o folie alimentara si se da la frigider...