Sidy

4

Bucataras
grozav

ORADEA

Bucataras din 15.02.2010

RETETE684
PRIETENI331
Retete / Mancaruri cu carne

Fasole verde cu pui

In Pui la 20 Feb 2011

Ceapa se curata si se taie marunt apoi se pune la calit in putin ulei.Dupa ce devine sticloasa se adauga pasta de gogosari, sare, piper si o cana cu apa. Adaugam pulpele fara pielita si lasam sa dea in clocot. Curatam usturoiul si il taiem marunt, apoi il adaugam la carnea de pui impreuna...

Friptura de porc in punga Knorr cu cartofi brutaresti

In Porc la 18 Feb 2011

Carnea de porc se introduce in Punga magica si se condimenteaza cu continutul aflat in punga. Se inchide punga cu dispozitivul atasat si se pune in tava peste cartofii preparati astfel : -se curata cartofii si se taie in opt.Ceapa se toaca marunt si se inabusa in putin ulei. Cand este gata...

Valdostana din piept de curcan

In Curcan la 14 Feb 2011

Fileurile de curcan se bat bine intre doua folii de nailon apoi se pun pe gratarul incins sa se prajeasca bine pe ambele parti. Dupa ce s-au prajit se condimenteaza cu sare, piper si boia. Peste fiecare felie asezam o felie de cascaval , apoi una de sunca, cateva feliute de rosii iar deasupra...

Ficatei pane cu piure de cartofi

In Ficat la 8 Feb 2011

Ficateii spalati se dau prin faina, ouale batute bine si apoi se frig in uleiul bine incins. Cartofii se curata se spala si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se rastoarna apa de pe ei, se adauga untul si se mixeaza bine adaugandu-se la sfarsit...

Curry de curcan si orez cu legume

In Curcan la 6 Feb 2011

Carnea de curcan se taie in bucatele mici, se pune intr-un bol si se acopera cu iaurt.Presaram curry deasupra si coaja de limette apoi amestecam bine si lasam o ora la rece sa se patrunda. Legumele se curata, se spala si se taie in fasii subtiri.Legumele se pun pe foc si se sareaza.Dupa ce...

Friptura cu cimbru si patatas bravas

In Porc la 3 Feb 2011

Se condimenteaza carnea cu sare, piper, boia, curry si cimbru si se pune intr-o cratita cu doua linguri de ulei de masline. Adaugam o cana cu apa si doua linguri sos de soia. Acoperim craticioara si lasam sa fiarba carnea. Cand a scazut apa , punem carnea pe o tava cu hartie de copt unde...

Toroş ( varza murata cu carne)

In Porc la 30 Ian 2011

Se curata ceapa si se toaca marunt. Uleiul il punem intr-o cratita mai mare si sotam ceapa pana devine sticloasa.Adaugam pasta de gogosari, bucatile de carne taiate felii si varza murata pe care am spalat-o in 2-3 ape daca e prea sarata sau prea acra. Adaugam foile de defin si asezonam....

Pui Tandorri

In Pui la 30 Ian 2011

Pulpele se spala si se sterg bine cu prosoape de hartie.Pe fiecare pulpa se fac 2-3 crestaturi cu adancimea de 1 cm. Iaurtul se pune intr-un castron impreuna cu celelalte ingrediente, mai putin untul.Se amesteca bine de tot pentru a se obtine o culoare uniforma. Pulpele se ung cu aceasta...

Snitel din piept de pui, copt

In Pui la 29 Ian 2011

Pieptul de pui taiat in felii se sterge bine cu prosop de hartie. Se condimenteaza , apoi se da prin faina , ouale batute bine si prin pesmet. Intr-o tava punem hartie de copt unsa cu unt , pe care punem feliile de piept de pui si le dam la cuptorul dinainte incalzit, sa se coaca bine....

Friptura de porc cu cartofi aurii

In Porc la 27 Ian 2011

Carnea se pune intr-o cratita cu o cana cu apa, sare si piper.Se acopera si se lasa sa se patrunda bine. Daca e nevoie se mai adauga putina apa , spre sfarsit adaugam untura, apoi se lasa sa se rumeneasca. Cartofii se curata , se spala si se taie in felii mai mari. Se pun cartofii sa fiarba...

Tochitura ardeleneasca

In Porc la 25 Ian 2011

Carnea se taie cubulete.Sunculita si carnatul se taie feliute. Intr-un wok se pune uleiul laincalzit apoi adaugam bucatile de carne amestecand continuu pina isi schimba culoarea toata carnea. Adaugam sare si piper, apoi bucatile de sunculita, carnat si pasta de gogosari. Invartim si apoi adaugam...

Copane cu bere, cu cartofi la cuptor si ardei copti

In Pui la 23 Ian 2011

Se curata de piele copanele si se pun la fript in tigaie cu putin ulei.Se rumenesc bine pe ambele parti. Cand sunt gata fripte se scot pulpele pe o farfurie. In sosul ramas se caleste ceapa taiata marunt si gogosarul. Cand sunt moi punem berea si pulpele din nou in tigaie.Punem sare si...

Vitel cu mazare verde

In Vita la 21 Ian 2011

Carnea spalata se taie in bucatele mici . Ceapa curatata se taie marunt. Gogosarul se taie feliute. Ceapa si gogosarul se pune la calit in doua linguri de ulei pina ce se sticleste ceapa.Adaugam carnea care o invartim pe toate partile pina isi schimba culoarea. Punem apa pina depaseste nivelul...

Pui cu tomate -duo

In Pui la 19 Ian 2011

Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate. Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si...

Friptura de berbecut

In Oaie la 17 Ian 2011

Se curata usturoiul si ardeiul se taie fasii subtiri.Carnea de berbecut dupa ce a fost curatata si spalata bine, se pune intr-o cratita sau tava unsa cu putin ulei. Pulpa se sareaza si pipereaza si se adauga apoi vinul ,ardeiul si usturoiul taiat ,Deasupra se presara celelalte condimente....

Pui cu amestec mexican si ciuperci

In Pui la 14 Ian 2011

Se curata ceapa si se taie solzisori. Ardeiul se taie cubulete si rosia feliute. Se pun doua linguri de ulei la incins si se calesc ceapa, ardeiul si rosia. Cand sunt gata calite se adauga carnea, amestecam putin si adaugam apa cat s treaca de nivelul carnii.Punem sare si piper si lasam sa...

Ciulama de pui cu cartofi si sos de ardei copti

In Pui la 13 Ian 2011

Ardeii copti curatati de coaja si seminte se taie fasii.Putina ceapa si usturoi se curata si se toaca marunt apoi se pun la incins in putin ulei. Se adauga fasiile de ardei si o lingura pasta de ardei si se lasa sa se caleasca 5 minute. Daca doriti puteti adauga putin cimbru.Se obtine astfel...

Pulpe pane cu cartofi la cuptor

In Pui la 10 Ian 2011

Pulpele se spala bine si se da jos pielea de pe ele.Se condimenteaza bine cu ce condimente preferati. Ceapa se curata , se toaca marunt( se poate razui) si se amesteca cu iaurtul si cu oul bine de tot. Cartofii se curata, se spala si se taie felii. Intr-o tava se pune hartie de copt si se unge...

Papricas de cartofi cu carnati

In Mancaruri cu carne la 9 Ian 2011

Se curata ardeii si se taie cubulete, la fel si rosia. Ceapa se taie solzisori. Cartofii curatati se taie in lungime si carnatul rotocoale( daca este prea gros se mai taie in doua) Se pune la calit ceapa, ardeii si rosia si se lasa putin sa se inmoaie.Adaugam carnatii , pasta de ardei ,...

Pui Nicoise

In Pui la 6 Ian 2011

Se incalzeste jumatate din vin intr-o tigaie mai mare . Cand fierbe adaugam pulpele si lasam si pe o parte si pe cealalta pina cand se albeste. Apoi scoatem puiul pe o farfurie. In vinul ce a ramas in tigaie punem usturoiul zdrobit , ceapa taiata in patru, condimentele, ardeii taiati fasii,...

Porcheta cu salvie si cascaval

In Porc la 28 Dec 2010

Ceapa si usturoiul se curata si se taie cat de marunt se poate. La fel si patrunjelul verde. Se amesteca ceapa, usturoiul, patrunjelul,boiaua, condimentele de porc cu uleiul, bine de tot si apoi ungem pieptul de porc cu acest amestec pe partea interioara a pieptului. Ardeiul se taie fasii iar...

Tocanita din carne de porc cu mamaliguta

In Porc la 23 Dec 2010

Ceapa, rosia si ardeii se taie marunt si se calesc in putin ulei. Se adauga carnea taiata bucatele mici, usturoiul, pasta de ardei, sare si piper . Peste carne se adauga o cana cu apa , se acopera cratita si se lasa sa fiarba carnea bine. Se face mamaliguta punand intr-un litru de apa cu...

Jumari din slanina de porc

In Porc la 22 Dec 2010

Se taie bucatele slaninuta si se pune intr-o cratita sa se prajeasca. Invartim mereu cu o lingura de lemn pina se lasa prima cantitate de untura, apoi reducem focul si lasam slanina sa se topeasca bine. Cand jumarile sunt coapte suficient se stinge focul si se scot jumarile din untura cu...

Friptura de porc cu usturoi

In Porc la 21 Dec 2010

Carnea se taie bucati mai maricele si se condimenteaza cu sare si piper.In cratita in care o v-om praji adaugam uleiul si apoi carnea condimentata. Dupa ce se prajeste putin pe toate partile ,adaugam o cana cu apa si acoperim cratita . Lasam sa fiarba putin pina scade toata apa si apoi...

Ostropel de pui pe pat de orez

In Pui la 17 Dec 2010

Carnea spalata si portionata se prajeste usor pe toate partile in putin ulei incins. Ceapa tocata fin , impreuna cu rosia si ardeiul tocate marunt se calesc putin , apoi se pun peste carne, se adauga apa calda cat sa acopere putin carnea.Se pun cateva boabe de piper si se lasa la fiert. Cand...

Ficatei cu cartofi si cu sos

In Ficat la 16 Dec 2010

Ficateii se curata , se spala si se lasa sa se scurga bine. Cartofii se curata si de pun la fiert in apa cu sare.Uleiul cu untul se incing si se pun ficateii la prajit. Se prajesc bine pe toate partile. Se prepara , intre timp, sosul din usturoiul pisat, mustar si o lingura smantana. Se...

Friptura de porc elvetiana

In Porc la 15 Dec 2010

Carnea se spala si apoi se sterge bine de tot. Se condimenteaza , se da prin mustar, apoi se pune in punga si se da la rece o ora. Dupa scurgerea timpului, intr-o tigaie( wok) se topesc bucatelele de unt si carnea se prajeste pe toate partile. Se scoate pe o farfurie , iar un untul ramas se...

Pulpe cacciatore

In Pui la 14 Dec 2010

Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc pe ambele parti. Se pun in tava ce se va da la cuptor  Ceapa si usturoiul taiati solzisori se calesc putin si se adauga peste pulpele din tava. Ciupercile si rosiile se taie felii, se pun...

Friptura de miel cu ceapa si usturoi verde

In Oaie la 13 Dec 2010

Pulpa de miel se taie in bucati potrivite tinand cont ca dupa coacere scade aproape la jumtate. Ceapa si usturoiul se taie oblic de vreo 2 cm iar patrunjelul se toaca. Carnea se pune in tava cu doua linguri de ulei peste care se presara sare piper si putina boia apoi adaugam 1/2 din...

Gratar din ceafa de porc cu cartofi

In Porc la 12 Dec 2010

Bucatile de ceafa se bat bine ,se sareaza si pipereaza. Se prajesc bucatile de carne pe gratar . Se servesc cu cartofi copti in cuptor sau piure. Obligatoriu o cana de mujdei linga gratare... si o bere rece la sfarsit ! Pofta mare !

Afisate 151 - 180 din 235 retete    

Postari recente

publicat la 05.03.2016

Prevenirea cancerului

publicat la 28.02.2016

Reglarea tensiunii arteriale

publicat la 24.02.2016

Detoxifierea rinichilor

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Te chinuie problema banilor. Se rezolva repede daca renunti la cateva vicii, cum ar fi cumparatul compulsiv de animalute de plus roz. Mai bine ti-ai gasi un hobby gratuit, cum ar fi uitatul la cai verzi pe pereti.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 20

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciocolată albă de casă cu nuci și merișoare - Desertul delicios și aromat

pe 04.10 la 17:37

Portokalopita - Rețeta grecească de plăcintă aromată, cu portocale

pe 04.10 la 16:54

Turta Dulce – Reteta Traditionala de Turta Dulce Moale si Aromata

pe 04.10 la 14:56

Lahmacun – Reteta Autentica pentru Pizza Turceasca cu Carne

pe 04.10 la 14:50

Creveti Prajiti in Baie de Ulei – Reteta Simpla si Rapida pentru Creveti Crocanti

pe 04.10 la 14:44

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]