SENO

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 09.08.2010

RETETE41
PRIETENI29
Retete / Conserve

Ardei iuti murati

In Muraturi la 24 Oct 2011

Ardeii se spala si se aseaza in borcane. Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare, boabe de piper, foi de dafin si zahar. Cand fierbe se adauga si otetul dupa gust. Cand e rece se toarna peste ardei si se inchid borcanele cu capac. Se pastreaza foarte bine atat in camara cat si in pivnita.

Ciolomada - muratura cu ceapa

In Muraturi la 16 Oct 2011

Se taie ceapa julien sau rondele,ardeii si gogosarii felii,se pun apa,sarea,boabele de piper si foile de dafin si se fierb 30 de minute sub capac. Se lasa sa se raceasca si se pun in borcane inchise ermetic. Se consuma langa ciorbite,mancaruri cu sos,orez,cartofi,fripturi,etc.

Sfecla rosie pentru salata

In Conserve la 13 Oct 2011

Sfeclele se fierb in coja lor,asa isi pastreaza mai bine proprietatile,se lasa apoi la racit si se curata de coaja. Se taie fiecare sfecla bucati sau fasii sau se da pe razatoare,eu le-am taiat cu un cutit ondulat. Se fierbe apa impreuna cu sarea,zaharul si la sfarsit otetul si se toarna peste...

Pasta de ardei capia,gogosari si ardei iuti

In Conserve la 10 Oct 2011

Ardeii capia, gogosarii si ardeii iuti se curata de cotoare si de samburi, se spala si se dau prin masina de tocat, se pun toate condimentele si uleiul si se pune cratita pe foc cam 2 ore. Cand e gata se lasa la racit si se pune in borcane, se capseaza borcanele si se pun frumos in camara....

Castraveciori murati cu ceapa si morcovi

In Muraturi la 26 Iul 2011

Se spala castravetii si se aseaza in borcanele curate impreuna cu morcovii taiati in 4 sau rondele, ceapa taiata rondele si hreanul taiat fasii. Apa se firbe cu sarea,zaharul,boabele de piper,bobitele de mustar,foile de dafin,iar la sfarsit se adauga si otetul. Se toarna apa peste castraveti si...

Ardei grasi la borcan, pentru iarna

In Muraturi la 23 Iul 2011

Ardeii se curata de codite si de samburi,se spala si se taie patratele sau fasii (cum va place),apoi se amesteca cu 3 linguri de sare si se lasa o jumatate de ora. Apa se pune pe foc impreuna cu otetul si zaharul,se lasa sa fiarba. Ardeii  se pun in borcane impreuna cu patrunjelul spalat si...

FASOLE VERDE PENTRI IARNA

In Muraturi la 23 Iul 2011

Fasolea se curatata de codite si varfuri,se rupe si se spala foarte bine. Apa se  pune la fiert impreuna cu sarea,zaharul si otetul. Cand apa fierbe se pune  fasolea spalata si se lasa cateva clocote,apoi se scoate se pune in borcane curate care se capseaza si se pun la dust...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 06.11.2011

Chiftelute la cuptor

publicat la 06.11.2011

Scoici de post

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Azi nu prea stii pe ce lume esti si incotro mergi, dar tare te grabesti sa ajungi nicaieri.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]