Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt cateva minute.
Se adauga carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea.
Se pune vinul si se fierbe 10 minute.
Se presara vegeta, piper si oregano.
Se adauga rosiile in bulion si lingura de pasta de tomate si se mai fierbe 15-20 minute....
Pesmetul se rumeneste cu 3 linguri ulei pana devine auriu si se lasa la racit.
Cand este rece se amesteca cu zaharul si scortisoara.
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.
Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg.
Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se...
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs.
Intr-o cratita se pune la topit untul, se adauga nuca si stafidelesi se calesc foarte putin.
Se adauga pastele scurse si se amesteca bine pe foc inca 2-3 minute.
Se ia de pe foc, se...
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet si se scurg.
Intre timp se taie vanata cuburi si se toaca usturoiul marunt.
Intr-o tigaie se pune la calit usturoiul in uleiul de masline, se adauga cuburile de vanata, se calesc 3-4 minute si se scot pe o fargurie.
In tigaie se...
Din ingrediente, fara paste, rosii si arome seface o pasta ca de parjoale si se tine la frigider cel putin o ora.
Se fac bilute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei.
Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc.
Separat se face sosul din rosiile maruntite cu...
Macaroanele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj.
Se scurg, se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Branza se rade pe razatoarea mare sau se sfarama.
Intr-o cratita se incinge uleiul si se pun macaroanele scurse si se amesteca de cateva ori.
Se adauga branza si se...
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei dupa indicatiile de pe ambalaj.
Branza se rade sau se sfarama.
Cand sunt fierte pastele se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs.
Se incing cele 2 linguri de ulei intr-o cratita, se rastoarna pastele si se amesteca...
Carnea se taie cubulete de 1-2 cm si se pune la prajit in ulei pana se albeste.
Se adauga apa, se pune vegeta,boia, piper si se fierbe 30-40 minute completandu-se cu apa.
Se adauga rosiile, pasta de tomate si restul condimentelor dupa dorinta si se mai fierbe 10 minute.
Intre timp se...
Cannelloni cu carne
Intr-o cratita calim ceapa tocata marunt cateva minute. Se adauga carnea tocata si se caleste pana isi schimba culoarea. Se pune vinul si se fierbe 10 minute. Se presara vegeta, piper si oregano. Se adauga rosiile in bulion si lingura de pasta de tomate si se mai fierbe 15-20 minute....
Fusilli cu pesmet
Pesmetul se rumeneste cu 3 linguri ulei pana devine auriu si se lasa la racit. Cand este rece se amesteca cu zaharul si scortisoara. Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj. Se trec pe sub jet de apa rece si se scurg. Intr-o cratita se pun 3 linguri de ulei si se...
Paste cu nuca si stafide
Pastele se fierb conform instructiunilor de pe pachet, se trec sub jet de apa rece si se pun la scurs. Intr-o cratita se pune la topit untul, se adauga nuca si stafidelesi se calesc foarte putin. Se adauga pastele scurse si se amesteca bine pe foc inca 2-3 minute. Se ia de pe foc, se...
Ghocchi cu vinete
Pastele se fierb conform indicatiilor de pe pachet si se scurg. Intre timp se taie vanata cuburi si se toaca usturoiul marunt. Intr-o tigaie se pune la calit usturoiul in uleiul de masline, se adauga cuburile de vanata, se calesc 3-4 minute si se scot pe o fargurie. In tigaie se...
Fusilli cu bilute de carne tocata
Din ingrediente, fara paste, rosii si arome seface o pasta ca de parjoale si se tine la frigider cel putin o ora. Se fac bilute mici cu mana uda si se pun intr-o tava unsa cu ulei. Se introduc in cuptor pana sunt gata si se rumenesc. Separat se face sosul din rosiile maruntite cu...
Macaroane cu branza
Macaroanele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj. Se scurg, se trec pe sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Branza se rade pe razatoarea mare sau se sfarama. Intr-o cratita se incinge uleiul si se pun macaroanele scurse si se amesteca de cateva ori. Se adauga branza si se...
Penne cu branza si smantana
Pastele se pun la fiert in apa cu sare si putin ulei dupa indicatiile de pe ambalaj. Branza se rade sau se sfarama. Cand sunt fierte pastele se strecoara, se trec sub jet de apa rece si se lasa la scurs. Se incing cele 2 linguri de ulei intr-o cratita, se rastoarna pastele si se amesteca...
Spaghete cu carne
Carnea se taie cubulete de 1-2 cm si se pune la prajit in ulei pana se albeste. Se adauga apa, se pune vegeta,boia, piper si se fierbe 30-40 minute completandu-se cu apa. Se adauga rosiile, pasta de tomate si restul condimentelor dupa dorinta si se mai fierbe 10 minute. Intre timp se...