Irina

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.12.2008

RETETE291
PRIETENI274
Articole

Cine moare cate putin - Pablo Neruda

In Cu de toate, la: 14 Ian 2011

Moare cate putin cine se transforma in sclavul obisnuintei, urmand in fiecare zi aceleasi traiectorii; cine nu-si schimba existenta; cine nu risca sa construiasca ceva nou; cine nu vorbeste cu oamenii pe care nu-i cunoaste.   Moare cate putin cine-si face din televiziune un...

Restaurantul “Plachutta”- in cautarea traditiei

In Bucataras hai hui, la: 7 Mar 2010

Povestea mea incepe intr-o seara frumoasa de iarna, printre fulgi de zapada, pe ritmuri de vals, pe strazile unui oras drag mie, pe nume Viena. Ne aflam pentru cateva zile aici si incercam sa gustam cate ceva din tot ce are orasul mai bun: muzica, arta, istorie, traditie, toate pastrate si...

Duminica decernarea premiilor, party online!

In Concurs, la: 29 Ian 2010

Luni se da startul unui provocator concurs: "Reteta anului 2009" . Premiile sint pe masura, locul 1 urmind a intra in posesia a 500 ron! Este foarte simplu sa inscrii reteta in concurs. Trebuie doar sa fii sigur ca are o fotografie de foarte buna calitate, iar modul de preparare...

Idei de condimentare a legumelor

In Tipsuri, la: 19 Oct 2009

Andive - miere, mustar Dijon, ghimbir, mere Anghinare - lamaie, unt, usturoi, oregano Ardei gras - otet balsamic, usturoi, capere, masline conservate, cimbru, sos de soia,    ghimbir, chili, cumin Avocado - chili, cumin, grapefrut, lamaie, portocala, rosii, oregano,...

Idei de pregatire a legumelor

In Tehnici, la: 18 Oct 2009

Cu siguranta, toti am auzit de cele cinci legume pe care trebuie sa le consumam zilnic, de vitaminele, mineralele si alte substante pe care le contin, cu rol in buna functionare a organismului. Dar cum iti convingi copiii ca trebuie sa le consume? Iata, aici, cateva idei despre cum le putem...

Chimenul

In Condimente, la: 11 Oct 2009

Chimenul este picant, aromat si usor iute. Rareori poate fi combinat cu alte condimente. Este folosit pentru asezonarea mancarurilor cu varza, tocanitelor de miel, porc, gasca si cartofi copti. Sortimentele de paine picanta, precum painea de ghimbir , sunt de asemenea asezonate cu chimen....

Broccoli

In Legume, la: 8 Mai 2009

Inrudita cu varza si conopida, broccoli este o sursa excelenta de vitamina A si C, fier si calciu, bogata in fibre si saraca in calorii. Este o leguma care ofera o nutritie exceptionala si ajuta la mentinerea unei vieti sanatoase si longevive. - Broccoli este o sursa excelenta de vitamina A,...

Conopida

In Legume, la: 8 Mai 2009

Plantă anuală din familia verzei. Partea comestibilă o reprezintăt mugurii tineri de flori, de culoare albă. Este cultivată în regiunile de climă temperată. Conopida este anticancerigena. Conţine potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cupru, zinc, fluor, caroten,...

Zucchini si dovleceii

In Legume, la: 8 Mai 2009

Zucchini si dovleceii apartin aceleiasi familii din care fac parte pepenii, dovlecii si castravetii. Contin vitamina C, citeva dintre vitaminele B, dar si magneziu, care ajuta la functionarea normala a muschilor si a nervilor... Zucchini sunt mai bogati in substante nutritive decat dovleceii....

Telina

In Legume, la: 8 Mai 2009

Este o leguma radacinoasa, cu o textura crocanta. Sursa bogata de acid folic, vitamina C, potasiu si fibre a fost folosita de romani pentru valoarea ei medicinala. Cea mai familiara intrebiuntare a telinei este cea de remediu impotriva reumatismului, gutei si artritei. Semintele sunt si un...

Afisate 11 - 20 din 21 articole    

Postari recente

publicat la 04.04.2016

Pui umplut cu spanac si feta

publicat la 15.03.2016

Supa de rosii cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Gemeni

Ceva cu nişte bani, o vizită neaşteptată şi o bucurie mai spre seară. Scuze, astăzi ni s-a îmbolnăvit specialistul in horoscop. Chiar n-ai recunoscut din prima stilul lui Nety?

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 16

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]