DinDragostePentruGatit

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 02.04.2012

RETETE142
PRIETENI137
Retete / Pizza

Pâinici de secară şi tărâţe de grâu

In Piine la 10 Feb 2013

Se pregăteşte maiaua : - se lichefiază drojdia cu 100 mL apă călduţă, 3 lg făină şi o lg rasă de zahăr; apa şi făina se folosesc din cantităţile iniţiale; - se acoperă,  se lasă circa 10 minute într-un loc cald. Într-un vas încăpător, se...

Pâine din făină albă de grâu şi secară, fără frământare

In Piine la 9 Feb 2013

Se cântăresc tipurile de făină. Se amestecă cu tărâţa de grâu şi seminţele de in.  Se pregăteşte maiaua : - drojdia se aduce în stare fluidă cu puţină apă călduţă, o lg zahăr şi 2-3 lg făină - se obţine o pastă de consistenţa...

Pâine multicereale, cu seminţe de in şi măsline, fără frământare

In Piine la 31 Ian 2013

Se cântăresc tipurile de făină şi tărâţa de grâu. Se pregăteşte maiaua:    - drojdia, 1 lg zahăr, 2 lg de făină şi apă călduţă(din volumul de 450mL) se amestecă bine până devine o pastă lichidă. Se pune de-o parte 10 minute la foc cald,...

Pâinici cu seminte de in şi ulei de măsline

In Piine la 10 Apr 2012

Se pregătește maiaua: Se amestecă: drojdie + zahăr + ulei de măsline + 200 g făină + tărâțe, se adaugă apă cât să se obțină o pastă de consistența smântânii.  Se lasă de-o parte 15-20 minute, în loc cald.   Se adaugă semințele...

Chifle cu măsline negre

In Piine la 2 Apr 2012

Pentru început se cântăresc făina (proaspăt cernută), tărâțele de grâu și se amestecă într-un bol mare. Se adaugă măslinele tăiate și sarea. Adaug măslinele în amestecul uscat de făină+tărâță pentru a se absorbi lichidul din...

Afisate 1 - 5 din 5 retete    

Postari recente

publicat la 10.03.2015

Plăcintă de dovleac

publicat la 06.03.2015

Gogoşi umplute, de post

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 12

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cozonac cu smantana

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]