Deny22

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 21.08.2015

RETETE15
PRIETENI6
Retete

Spanac

In Mancaruri de post la 27 Apr 2016

Punem la calit ceapa impreuna cu rosiile cu un praf de sare si o lingurita vegeta in ulei Curatam si tocam spanacul Peste ceapa calita adaugam spanacul si apa cat sa il acopere lasam la fiert iar spre sfarsit adaugam usturoiul tocat si mai asezonam dupa gust

Ciorba de loboda

In Ciorbe la 27 Apr 2016

Punem pe foc oala pt ciorba, umpluta pe jumatate cu apa si putina sare loboda o spalam si ii rupem coditele; daca frunzelesunt mici, le lasam intregi, daca sunt prea mari le putem rupe; le adaugam apoi peste apa calda. adaugam si orezul, lasam la fiert aprox 15min si adaugam borsul mai...

Pulpa curcan la cuptor

In Curcan la 27 Apr 2016

Legumele se toaca marunt si se pun in tava, peste ele adaugam ulei si sare. Pulpa o crestam si punem in aceste crestaturi usturoi taiat marunt. Asezam pulpa peste legume. Punem si baconul tocat sau scarita. peste ele adaugam cimbru, sare, ulei si putina apa. Punem la cuptor pt...

Chiftelute de legume

In Aperitive / Garnituri la 20 Apr 2016

Curatam si spalam bine legumele. Dovlecelul si cartofii le dam pe razatoarea mica si le stoarcem putin de apa. Morcovii ii dam pe razatoarea mica. Ceapa si ardeiul le taiem marunt. Amestecam toate acestea intr-un bol apoi adaugam ouale, pesmetul si condimentele si omogenizam. Formam cu...

Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi

In Dulciuri la 20 Apr 2016

untul rece se incorporeaza cu faina se adauga apoi galbenusul, apa si sarea si amestecam se lasa aluatul la frigider apoi il intindem in tava si lasam iar la frigider aprox 20 min punem tava la copt aprox 20 min preparam crema ; topim la bain marine ciocolata impreuna cu smantana...

Negresa

In Dulciuri la 25 Feb 2016

Se pun intr-o cratita pe foc margarina, laptele, zaharul si cacao si se dau in clocot. Se da deoparte si se lasa la racit. Cand s-a racit, se adauga cele 3 galbenusuri, faina, praful de copt si se amesteca foarte bine. Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata. Punem...

Chec cu lamaie

In Dulciuri la 28 Dec 2015

Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si se adauga treptat zeama de lamaie. Separat se freaca galbenusurile cu uleiul pana obtinem o maioneza. Peste aceasta se adauga si coaja de lamaie rasa. Treptat, adaugam galbenusurile peste albusurile batute...

Prajitura ieftina si rapida

In Dulciuri la 28 Dec 2015

Ouale se mixeaza bine si apoi, pe rand se adauga uleiul, zaharul, faina, esenta de vanilie si praful de copt stins, amestecand foarte bine si incorporandu-le pe rand. Aluatul se toarna in tava tapetata si se da la foc mic aproximativ jumatate de ora. Dupa ce blatul incepe sa devina auriu,...

Salam de biscuiţi, reţetă cu rahat

In Dulciuri la 28 Dec 2015

 Salam de biscuiţi, reţetă cu rahat Rupem biscuitii in bucatele potrivite. Rahatul il taiem cubulete si il punem peste biscuiti. Laptele, untul, zaharul, cacaua si esenta de romsepun la foc mic pana se formeaza un sirop. Luam siropul de pe foc si punem stafidele in el, pentru...

Dovlecei umpluti

In Pui la 13 Dec 2015

Taiem dovleceii in jumatati si scobim miezul, scoatem cotorul si semintele din ardeiul gras si scobim rosia de miez. Amestecam carnea tocata cu orezul, putin ulei si vegeta. Umplem legumele de mai sus cu aceasta compozitie, taiem cartoful felii pentru a face "capacele' pentru legumele...

Bezele

In Dulciuri la 13 Dec 2015

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga otetul, amidonul si sarea si continuam sa mixam bine pana cand albusurile vor arata ca o spuma tare. Apoi, pe rand adaugam cate o lingura de zahar pudra si mixam foarte bine pana cand compozitia este tare si nu curge de pe palea mixerului. Optional,...

Eclere

In Dulciuri la 14 Noi 2015

Apa impreuna cu laptele si praful de sare se pun intr-o cratita la foc mic. Peste ele se adauga untul pentru a se topi. Cand untul e topit complet punem toata faina peste compozitie si amestecam foarte bine pana se formeaza o bila de aluat bine inchegata. Dupa aceea luam cratita de pe foc...

Briose cu portocale si merisoare

In Dulciuri la 10 Noi 2015

Se amesteca cu mixerul ouale si zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Se adauga treptat celelalte ingrediente, rand pe rand, amestecandu-se in continuare cu mixerul. Se pune toarna in tava speciala de copt si se lasa la copt aprox 30 minute.  Eu am ales sa le decorez pe acestea...

Chiftelute de pui

In Pui la 9 Noi 2015

Carnea, oul, patrunjelul tocat marunt, sarea si piperul se amesteca cu painea faramitata si inmuiata in lapte. Se fac chiftelute mici sau mari (dupa preferinta) si se tavalesc prin faina. Se prajesc intr-o tigaie inalta in baie de ulei Se scot pe un servetel pentru a scapa de excesul de...

Ciorba acra cu legume

In Ciorbe la 9 Noi 2015

In oala in care urma sa prepar ciorba am pus la calit in ulei ceapa tocata marunt, rosiile din conserva si un praf de Delikat. Dupa ce acestea s-au calit am adaugat apa (in functie de oala si cantitatea de ciorba dorita). Cand a inceput sa fiarba amestecul de mai sus am adaugat morcovii,...

Afisate 1 - 15 din 15 retete    

Postari recente

publicat la 27.04.2016

Spanac

publicat la 27.04.2016

Ciorba de loboda

publicat la 27.04.2016

Pulpa curcan la cuptor

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]