1. Puneti la fiert pipeturile si spinarile de pui.
2. Spalati si curatati fasolele, ceapa, morcovii, rosiile si jumatatatea de ardei.
3. Fasolele se taie in 2 sau 3, ceapa, morcovii si ardeiul cubulete mici, iar rosiile in 4.
4. Cand puiul a fiert, se scoate, se spala bine si se...
1. Se curata legumele, se spala bine, cartofii si morcovul le taiam cubulete, ceapa verde rondele si ceapa uscata marunt.
2. Se pun la fiert legumele impreuna cu ramurile intregi de cimbru si leustean.
3. Intre timp pregatim perisoarele: amestecam carnea tocata cu oul, faina,...
1. Se pune carnea la fiert impreuna cu creanga de busuioc ( eu am avut un cocos de tara si a durat 40 - 50 de minute) si cu o lingura indepartam spuma de la suprafata.
2. Intre timp pregatim legumele: se spala bine si se curata, morcovii si telina se taie cubulete, ceapa, patrunjelul si...
1. Algele si ciupercile se pun 30 de minunte la hidrata in apa rece.
2. Intr-o oala se pun la fiert 2,5 litri de supa pui ( eu am pus 3 piepturi dezosate la fiert pe care le-am scos ulterior), ghimbir, ceapa taiata sozisori, morcovi rondele, algele si ciupercile curatate si taiate in doua....
1. Se curata, se spala si se taie cubulete morcovul, cartoful si dovlecelul. Ceapa se taie marunt.
2. Legumele taiate, impreuna cu lintea si mararul uscat, se pun la fiert intr-un litru de apa timp de 20 min. Focul este mediu si oala semiacoperita.
3. Dupa cele 20 de min oala se ia de pe...
Ciorba cu fasole verde si taietei "adevarati"
1. Puneti la fiert pipeturile si spinarile de pui. 2. Spalati si curatati fasolele, ceapa, morcovii, rosiile si jumatatatea de ardei. 3. Fasolele se taie in 2 sau 3, ceapa, morcovii si ardeiul cubulete mici, iar rosiile in 4. 4. Cand puiul a fiert, se scoate, se spala bine si se...
Ciorba cu perisoare
1. Se curata legumele, se spala bine, cartofii si morcovul le taiam cubulete, ceapa verde rondele si ceapa uscata marunt. 2. Se pun la fiert legumele impreuna cu ramurile intregi de cimbru si leustean. 3. Intre timp pregatim perisoarele: amestecam carnea tocata cu oul, faina,...
Ciorba "mofturoasa"
1. Se pune carnea la fiert impreuna cu creanga de busuioc ( eu am avut un cocos de tara si a durat 40 - 50 de minute) si cu o lingura indepartam spuma de la suprafata. 2. Intre timp pregatim legumele: se spala bine si se curata, morcovii si telina se taie cubulete, ceapa, patrunjelul si...
Ramen
1. Algele si ciupercile se pun 30 de minunte la hidrata in apa rece. 2. Intr-o oala se pun la fiert 2,5 litri de supa pui ( eu am pus 3 piepturi dezosate la fiert pe care le-am scos ulterior), ghimbir, ceapa taiata sozisori, morcovi rondele, algele si ciupercile curatate si taiate in doua....
Supa crema linte rosie
1. Se curata, se spala si se taie cubulete morcovul, cartoful si dovlecelul. Ceapa se taie marunt. 2. Legumele taiate, impreuna cu lintea si mararul uscat, se pun la fiert intr-un litru de apa timp de 20 min. Focul este mediu si oala semiacoperita. 3. Dupa cele 20 de min oala se ia de pe...