Intr-o oala punem uleiul si untul. Adaugam sare si ceapa tocata marunt si cateii de usturoi pasati. Le calim cateva minute. Intre timp spalam si curatam ciupercile. Le taiem in feliute subtiri. Adaugam ciupercile peste ceapa calita. Le calim pana ciupercile isi pierd mult din volum. Adaugam...
Curatam toate legumele si le spalam bine. Cateii de usturoi raman in coaja. Trebuie sa tocam toate legumele in cuburi potrivite. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam legumele. Punem cateii de usturoi si cateva fire de patrunjel. Punem putina sare, piper si cimbru. Adaugam cele 3 linguri de...
Umplem o oala cu apa si o fierbem la foc potrivit.
Curatam ceapa si apoi, o taiem rondele sau cubulete. Usturoiul trebuie taiat si el cat mai marunt.
Punem ulei intr-o tigaie. Cand uleiul s-a incins, adaugam ceapa, usturoiul, porumbul si ardeiul iute tocat marunt. Le calim putin cat sa se...
Punem intr-o oala 3 l de apa, 1 varf lingurita de sare si cubuletul de knorr si o punem la fiert. Curatam legumele si le spalam bine. Eu am decojit ardeiul gras de coaja. Taiem cartofii in jumatati iar restul legumele le taiem in bucati potrivite. Le adaugam in oala atunci cand apa clocoteste. Le...
Intr-o oala de 4 litri punem apa la fiert cu sare. Spalam oasele de porc iar apoi le punem in apa dupa ce a dat in fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Spumam. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele cubulete.
Catelul de usturoi il punem intreg. Dupa ce a trecut o ora punem si...
Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi taiem cartofii, pastarnacul si morcovii in cubulete, iar ceapa o tocam marunt. Adaugam si legumele in oala. Dupa ce fierbe adunam spuma. Scoatem copanele cand sunt gata si le desfacem in fasii....
Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu o lingura de sare.
Dupa ce fierbe, adunam spuma. Dupa ce sunt fierte bine toate ingredientele, strecuram supa.
Punem supa pe foc si adaugam 1 cub knorr si fideaua dupa ce da in clocot....
Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui.Punem o oala cu apa la fiert,iar atunci cand da in clocot adaugam pieptul de pui.Il lasam aproximativ 10 minute. Eu l-am taiat cubulete dupa ce l-am fiert.Daca doriti puteti sa il taiati si inainte sa il puneti la fiert.Apoi am pus bucatele de carne...
Inainte de toate taiem osul de porc in mai multe bucati. Le spalam bine apoi le punem la fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Intre timp tocam legumele marunt. Dupa cca 1 ora schimbam apa si continuam fierberea adaugand si legumele. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugam orezul si amestecam...
Supa crema de ciuperci
Intr-o oala punem uleiul si untul. Adaugam sare si ceapa tocata marunt si cateii de usturoi pasati. Le calim cateva minute. Intre timp spalam si curatam ciupercile. Le taiem in feliute subtiri. Adaugam ciupercile peste ceapa calita. Le calim pana ciupercile isi pierd mult din volum. Adaugam...
Supa crema de legume coapte
Curatam toate legumele si le spalam bine. Cateii de usturoi raman in coaja. Trebuie sa tocam toate legumele in cuburi potrivite. Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam legumele. Punem cateii de usturoi si cateva fire de patrunjel. Punem putina sare, piper si cimbru. Adaugam cele 3 linguri de...
Supa mexicana de rosii
Umplem o oala cu apa si o fierbem la foc potrivit. Curatam ceapa si apoi, o taiem rondele sau cubulete. Usturoiul trebuie taiat si el cat mai marunt. Punem ulei intr-o tigaie. Cand uleiul s-a incins, adaugam ceapa, usturoiul, porumbul si ardeiul iute tocat marunt. Le calim putin cat sa se...
Supa crema de legume
Punem intr-o oala 3 l de apa, 1 varf lingurita de sare si cubuletul de knorr si o punem la fiert. Curatam legumele si le spalam bine. Eu am decojit ardeiul gras de coaja. Taiem cartofii in jumatati iar restul legumele le taiem in bucati potrivite. Le adaugam in oala atunci cand apa clocoteste. Le...
Ciorba cu oase de porc si legume
Intr-o oala de 4 litri punem apa la fiert cu sare. Spalam oasele de porc iar apoi le punem in apa dupa ce a dat in fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Spumam. Intre timp curatam, spalam si tocam legumele cubulete. Catelul de usturoi il punem intreg. Dupa ce a trecut o ora punem si...
Ciorba de pui cu legume
Spalam copanelele si le punem la fiert cu o lingurita de sare. Curatam legumele, le spalam iar apoi taiem cartofii, pastarnacul si morcovii in cubulete, iar ceapa o tocam marunt. Adaugam si legumele in oala. Dupa ce fierbe adunam spuma. Scoatem copanele cand sunt gata si le desfacem in fasii....
Supa de pui
Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu o lingura de sare. Dupa ce fierbe, adunam spuma. Dupa ce sunt fierte bine toate ingredientele, strecuram supa. Punem supa pe foc si adaugam 1 cub knorr si fideaua dupa ce da in clocot....
Ciorba de pui a la grec
Pentru inceput trebuie sa spalam pieptul de pui.Punem o oala cu apa la fiert,iar atunci cand da in clocot adaugam pieptul de pui.Il lasam aproximativ 10 minute. Eu l-am taiat cubulete dupa ce l-am fiert.Daca doriti puteti sa il taiati si inainte sa il puneti la fiert.Apoi am pus bucatele de carne...
Ciorba de porc cu os afumat
Inainte de toate taiem osul de porc in mai multe bucati. Le spalam bine apoi le punem la fiert. Lasam sa fiarba aproximativ 1 ora. Intre timp tocam legumele marunt. Dupa cca 1 ora schimbam apa si continuam fierberea adaugand si legumele. Dupa ce s-au fiert legumele, adaugam orezul si amestecam...