Bunica

7

Bucataras
Top-Chef

Bucuresti

Bucataras din 18.12.2008

RETETE686
PRIETENI121
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba de coada de manzat

In Ciorbe la 7 Dec 2011

Coada de manzat se spala, se portioneaza si se pune la fiert . Dupa ce a dat cateva clocote si a aparut spuma se varsa apa din oala. Carnea se spala si se pune iar la fiert. Cand este aproape fiarta coada de manzat se adauga legumele curatate, spalate si tocate marunt. Ciorbita se lasa la fiert...

Ciorba de peste cu zeama de varza

In Ciorbe la 14 Noi 2011

Se spala pestele si se da deoparte. Legumele se curata , se spala si se pun la fiert . Cand legumele sunt aproape fierte se pun rosiile ( eu le-am dat pe razatoare) sau sucul de rosii. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se pune zeama de varza . Cand a disparut spuma formata deasupra se...

Supa de rosii cu taitei de casa

In Supe la 28 Aug 2011

Taiteii: Din ou, faina si sare se framanta o coca. Se aseaza pe planseta si se intinde cat se poate de subtire.Se lasa 5-10 min. , apoi se taie in fasii subtiri. Cine are masina de taiat paste o poate folosi. Am lasat taiteii sa se usuce pana am pregatit supa de rosii. Supa: Toate...

Ciorba de praz

In Supe/Ciorbe la 14 Dec 2009

Se curata radacinoasele ,se spala, se dau pe razatoare si se pun la fiert. Prazul se spala ,se taie, dupa preferinta  rondele sau marunt ,si se pune peste radacinoase. Se lasa la fiert 10 -15 minute, se adauga sucul de rosii, apoi zeama de varza si fidea la sfarsit. Dupa ce a dat cateva...

Ciorba de burta

In Ciorbe la 14 Noi 2009

Iata cum am preparat aceasta reteta de Ciorba de burta Se spala burta si osul. Se pune burta la fiert. Dupa ce da un clocot se arunca apa si se pune iar la fert, de data aceasta impreuna cu osul. Dupa ce da in 2-3 clocote se arunca si aceasta apa. Apoi, burta si osul se pun la fiert...

Ciorba de curcan

In Supe/Ciorbe la 17 Oct 2009

Se spala carnea si se pune la fiert. Dupa ce a dat un clocot se arunca apa , se spala carnea , se pune alta apa in oala si se pune iar la fiert. Cand s-a fiert carnea se adauga zarzavatul taiat cubulete sau dat pe razatoare. Dupa cateva clocote se pun rosiile sau sucul de rosii.apoi zeama de...

Ciorba de peste

In Supe/Ciorbe la 26 Sep 2009

Se spala zarzavaturile, se toaca marunt sau la blender si se pun la fiert. Cand zarzavatul este fiert se adauga orezul. Cand orezul este fiert se adauga   rosiile blenduite (maruntite la blender)si dupa cateva clocote  zeama de varza. Dupa ce a dat un clocot se adauga pestele si...

Ciorba de dovlecei

In Supe/Ciorbe la 7 Iul 2009

Se curata zarzavatul,se spala,se toaca marunt si se pun la fiert intr-o oala de 3 l.Dupa ce au fiert circa 10 min. se adauga dovlecelul . Dovlecelul se curata prin razuire, se spala, se taie cuburi. Dupa alte 15 min. se adauga rosiile date pe razatoare. dupa ce a disparut spuma se pun taietii sau...

Supa de rosii cu galuste

In Supe la 2 Iul 2009

Intr-o oala de 3 l. se pun la fiert 2,5 l. apa in care se adauga ceapa(taiata marunt) ardeiul (taiat marunt), morcovul, telina, pastarnacul, radacina de patrunjel(toate rase pe razatoarea mica). Se lasa sa fiarba 15 minute, apoi se adauga rosiile rase.Dupa 5-10 min. de fiert se pun galustele....

Ciorba de rosii

In Ciorbe la 16 Iun 2009

Se spala toate ingredientele.Se curata, apoi se spala iar. Se pune apa intr-o oala de 3l. si se pune pe foc.Cand apa incepe sa fiarba se pun: -ceapa tocata marunt -morcovul taiat rondele -ardeiul taiat marunt -telina,radacina de patrunjel si de pastarnacul taiate marunt Se lasa...

Ciorba de vacuta

In Ciorbe la 7 Iun 2009

Se spala carnea. Se taie in bucati mici si se pune la fiert. Intotdeauna cand fac o ciorba cu os, dupa ce a dat primul clocot, arunc apa si pun alta. Aveti grija ca osul sa fie mai mic ,ca sa fiarba repede. In timpul fierberii se ia spuma care se formeaza. Intre timp se curata zarzavatul si se...

Ciorba de stevie

In Ciorbe la 6 Mai 2009

Pui la fiert un litru de apa. Se spala stevia, se curata de nervura groasa din mijloc si se da in doua-trei clocote. Se strecoara stevia si se lasa in strecuratoare la racit. Apa in care a fiert se arunca. Pui din nou apa la fiert, in care adaugi ceapa verde tocata marunt, morcovul ras...

Afisate 31 - 42 din 42 retete    

Postari recente

publicat la 20.03.2022

Ciorba de fasole verde cu soia

publicat la 17.03.2022

Ghiveci de legume cu soia

Horosmopul tau de astazi:

Taur

Ai vrut sa ai hainele calcate pentru astazi; solutia ta a fost sa le bagi între saltea si pat înainte de culcare. A functionat, asa-i?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]