AndrutzaP

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 13.03.2016

RETETE84
PRIETENI215
Retete / Aperitive / Garnituri

Painici la tigaie

In Aperitive / Garnituri la 24 Oct 2016

   Incepem cu baconul. Intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei si incinsa bine, punem baconul. Il lasam pana devine putin crocant si incepe sa se "sparga".      Cat timp se raceste baconul pregatim aluatul astfel:    Intr-un vas punem toate...

Piure de spanac cu ardei copt

In Aperitive / Garnituri la 15 Iul 2016

   Ardei spalati se pun la copt in cuptor.    Spanacul se fierbe 10 minute (spanacul se adauga in apa cand aceasta atinge punctul de fierbere). Dupa 10 minute de fiert, scurgeti spanacul foarte bine de toata apa/zeama.    Intr-o tigaie puneti cele 4 linguri de...

Placinta cu carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 15 Iun 2016

    Foile de placinta se lasa la decongelat la temperatura camerei.    Ceapa, tocata marunt, se pune la calit in cele 2 linguri de ulei de floarea soarelui. Cand ceapa incepe sa se inmoaie adaugati carnea tocata. Lasati carnea la foc mic pana ce isi schimba culoarea...

Ciuperci umplute cu telemea și mărar

In Aperitive / Garnituri la 25 Mai 2016

   Cuptorul se preincalzeste la 180 grade.    Ciupercile se spala bine si se lasa la scurs.    Telemeaua se taie cubulete. Fiecare ciuperca in parte se umple cu telemea si se presara deasupra marar tocat. Optional, puteti pune deasupra cate o fasie mica si...

Ciuperci umplute cu somon și parmezan

In Aperitive / Garnituri la 25 Mai 2016

   Cuptorul se seteaza la 80 grade.    Ciuperci se spala bine si se pun la scurs.    Somonul se taie cubulete. In fiecare ciuperca se aseaza cubulete de somon si deaspura parmezan. In functie de preferinta parmezanul poate fi ras sau taiat fasii subtiri...

Piure aromatizat

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2016

   Cartofii curatati si spalati se pun la fiert.    Ceapa se toaca marunt, marunt, marunt si se caleste in putin ulei. Pentru gust, puteti folosi ulei in care ati invartit altceva. Eu am calit-o in grasimea lasata de cateva felii de bacon rumenite in tigaie....

Chipsuri de bacon

In Aperitive / Garnituri la 15 Mai 2016

   Hmmm.....foarte complex modul de pregatire.    Feliile de bacon se pun intr-o tigaie antiaderenta, fara ulei. Se rumenesc pe ambele parti pana devin crocante.    Se scot pe un servet absorbant si...gata!    Se servesc ca atare ( cu o bere), pe...

Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi

In Aperitive / Garnituri la 5 Mai 2016

Carnatii se calesc intr-o tigaie fara ulei (isi lasa ei grasime) pana se rumenesc usor la suprafata. Ardeii, ceapa, mararul si patrunjelul se toaca marunt. Cele 3 oua se bat bine cu faina si praful de copt. Parmezanul se rade pe razatoarea mare. Carnatii taiati rondele se amesteca cu...

Chec aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2016

Pregatiti 2 tavi de chec si tapetati-le cu hartie de copt. Cuptorul trebuie preincalzit la 180 grade. Sunca, maslinele, ardeiul, carnatii si ciupercile se taie cubulete si se amesteca intr-un vas. Separat, bateti oualele cu un praf de sare si adaugati faina, praful de copt si cascavalul ras....

Pateuri cu pizza

In Aperitive / Garnituri la 4 Apr 2016

Aluatul de placinta se decongeleaza la temperatura camerei.  Tocati cubulete mici toate ingredintelele, mai putin parmezanul. Amestecati-le intr-un vas si radeti peste ele parmezanul. Separat, faceti un sos, amestecand bulionul de rosii cu cel de ardei si condimentele, dupa gust....

Platou aperitiv

In Aperitive / Garnituri la 23 Mar 2016

   Fiind in lipsa mare de timp, acest platou este indicat cand aveti musafiri neasteptati si vreti sa puneti ceva pe masa rapid.    Pentru inceput puneti oualele la fiert. Intre timp, pregatiti tortilla astfel: cele 6 lipii ( sau cate aveti) le taiati pe jumtate si le...

Afisate 1 - 11 din 11 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2017

Desert cheesecake cu Oreo

Horosmopul tau de astazi:

Berbec

Termină cu glumele proaste! Nimeni nu apreciază astăzi umorul tău “special”. Cum să ceri la Metalo-Chimice “Fiţi amabilă, aş dori o pompă funebră de doi ţoli!” Foarte urât…

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]