publicat la 26.09.2012
publicat la 26.09.2012
publicat la 07.09.2012
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa-crema de leurda
Calim ceapa in uleiul de masline pana se inmoaie, apoi adaugam leurda curatata de codite si o inabusim. Cand s-a muiat si ea, punem supa calda, condimentam cu sare si lasam la foc mic cca 20min. Dupa ce luam de pe foc, trecem totul prin blender. Adaugam amestecul de lapte si iaurt si potrivim...
Supa-crema de castraveti si rosii, cu migdale
Spalam bine rosiile si castravetii, le taiem cubulete fara sa decojim castravetele si le punem in blender. Adaugam iaurtul, usturoiul maruntit si condimentam cu sare si piper. Blenduim bine. La sfarsit adaugam migdalele maruntite maricel si garnisim cu cimbru si marar maruntit.
Ciorba de legume
Eu am folosit o oala de 8l. Am umplut-o cu cca 6l de apa, am turnat uleiul si am pus-o la fiert cu capacul pus. Intre timp, am curatat si taiat ceapa solzisori, iar cartofii cubulete. Cand apa a inceput sa fiarba, am pus legumele, ceapa si cartofii si am lasat sa fiarba la foc mic cu putina...
Supa-crema de legume
Se taie legumele cubulete si se fierb in apa. Cand sunt fierte bine, se scot, se paseaza (eu am folosit blenderul) si se condimenteaza cu sare si piper si se adauga smantana. Supa se lungeste cu apa in care au fiert legumele. Supa se garniseste cu crutoane si frunze de patrunjel. Eu am...
Ciorba de salata verde
Frunzele de salata se desfac, se spala bine si se taie in bucati mai mici, apoi se presara doua lingurite de sare si se amesteca bine. Slanina se taie in bucatele mici si subtiri si se caleste in oala, fara a adauga grasime. Se lasa pana cand se prajeste bine. Apoi adaugam ceapa calita, iar...