Eliminati grasimea de la 2 piepti de rata – pastrati grasimea de la un singur piept;
Taiati-le cuburi;
Bagati-le in masina de tocat carne (Ankarsrum) si tocati-le;
Amestecati-le cu sare si piper;...
Taie ambele tipuri de cartofi cuburi si pune-i separat la fiert in apa cu sare;
Taie ardeiul gras cubulete marunte (Brunoise);
Taie chives-ul marunt;
Bate ouale cu sare, cimbru, boia, lapte si smantana de gatit ;...
Zdrobeste boabele de ienupar si lemongrass-ul intr-un mojar;
Stropeste iepurele cu putin ulei de masline si pune pe acesta ienupar, lemongrass, sare si piper;
Pune-l intr-o punga Food Saver si videaza-l;
Incalzeste Sous Vide...
Curata ciupercile si pune sare pe ele;
Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa;
Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;...
Inveleste cartofii in staniol si gaureste-i din loc in loc cu un bat de frigaruie;
Introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 190 de grade;
Verifica-i cu furculita din cand in cand, si, odata copti, scoate-i in castroane termorezistente pe fiecare;...
Taie ceapa rosie si cea verde marunt;
Adauga ulei de masline intr-o tigaie incinsa si pune sare cu verdeturi;
Amesteca pana creezi o emulsie;
Soteaza ambele tipuri de ceapa in aceasta emulsie;
Adauga...
Dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta;
Incorporati-o cu 140 g de faina pentru inceput;
Amestecati-le bi ne si lasati-le cca 30 min;
Adaugam apoi uleiul de masline, sarea si restul de 260 g faina, amestecam si framantam timp de 6...
Introduceti toate ingredientele intr-o sticla si lasati-o cca 2 saptamani la loc racoros, pentru amestecarea aromelor – puteti sa o pastrati si in frigider;
Burger Frantuzesc
Eliminati grasimea de la 2 piepti de rata – pastrati grasimea de la un singur piept; Taiati-le cuburi; Bagati-le in masina de tocat carne (Ankarsrum) si tocati-le; Amestecati-le cu sare si piper;...
Frittata cu cartofi dulci, mozzarella gourmet si bergader by Delaco
Taie ambele tipuri de cartofi cuburi si pune-i separat la fiert in apa cu sare; Taie ardeiul gras cubulete marunte (Brunoise); Taie chives-ul marunt; Bate ouale cu sare, cimbru, boia, lapte si smantana de gatit ;...
Cotlet de iepure Sous Vide, cu cartofi copti, gratinati cu cascaval Delaco si sos de reductie de cidru si vanilie
Zdrobeste boabele de ienupar si lemongrass-ul intr-un mojar; Stropeste iepurele cu putin ulei de masline si pune pe acesta ienupar, lemongrass, sare si piper; Pune-l intr-o punga Food Saver si videaza-l; Incalzeste Sous Vide...
Ciuperci umplute cu branzeturi Delaco
Curata ciupercile si pune sare pe ele; Lasa-le pe un tocator cca 15 minute si apoi tapeteaza-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa; Taie mozzarella cubulete mici, iar parmezanul si emmentalerul da-le pe razatoare;...
Jacket Potatoes cu Trio Delaco
Inveleste cartofii in staniol si gaureste-i din loc in loc cu un bat de frigaruie; Introdu-i in cuptorul incins in prealabil la 190 de grade; Verifica-i cu furculita din cand in cand, si, odata copti, scoate-i in castroane termorezistente pe fiecare;...
Risotto cu ciuperci, ghimbir si parmezan Delaco
Taie ceapa rosie si cea verde marunt; Adauga ulei de masline intr-o tigaie incinsa si pune sare cu verdeturi; Amesteca pana creezi o emulsie; Soteaza ambele tipuri de ceapa in aceasta emulsie; Adauga...
Daca intr-o zi gyros-ul s-ar intalni cu shaorma :))
Dizolvati drojdia uscata in 250 ml apa calduta; Incorporati-o cu 140 g de faina pentru inceput; Amestecati-le bi ne si lasati-le cca 30 min; Adaugam apoi uleiul de masline, sarea si restul de 260 g faina, amestecam si framantam timp de 6...
Ulei aromat by AlexTeacher
Introduceti toate ingredientele intr-o sticla si lasati-o cca 2 saptamani la loc racoros, pentru amestecarea aromelor – puteti sa o pastrati si in frigider;