Taie cartofii felii groase de 5 mm;
Este foarte important ca acestia sa fie reci in momentul in care ii tai;
Asaza feliile de cartofi intr-o tava cu hartie de copt;
Amesteca apoi sarea, piperul si o lingurita de boia si presara pe deasupra cartofilor;
Pune tava in cuptor la 180 de...
Taie lamaia rondele subtiri si pune cate 2-3 pe cate o bucata de hartie de copt. Taie rosiile cherry in 4.
Toaca apoi busuiocul marunt. Amesteca untul cu busuiocul si usturoiul. Cresteaza file-urile in 2-3 locuri pe partea cu pielea si adauga unt inauntru. Intoarce-l si...
Taie bucatile de pastarnac si pune-le la fiert in apa cu putina sare;
Pune semintele de vanilie la fiert, impreuna cu pastaia;
Odata fierte, scurge apa intr-un castron si arunca pastaia de vanilie;
Pune smantana de gatit pe foc, incalzeste-o bine si adaug-o peste pastarnac impreuna...
Ai nevoie de mai multe tipuri de peste – eu am ales 5 pesti diferiti (fiecare isi aduce contributia la gust prin unicitatea sa). Pestii au fost eviscerati si curatati de solzi in prealabil.
Pune intr-o tava cu hartie de copt rosiile, usturoiul si ardeii;
Introdu-le in cuptor la 180 de...
Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare crestatura. Stropeste-l apoi cu ulei de masline atat la interior cat si la exterior. Asezoneaza pestele la...
Scoate oasele din file-ul de somon si indeparteaza-i pielea;
Stropeste-l cu fresh-ul de lamaie si uleiul de masline pe ambele parti si pune-l intr-o tava cu hartie de copt;
Aplica o alta hartie de copt pe deasupra si lasa-l la...
Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator;
Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele de salata si cateva rondele de ridiche;
Rulati strans si la sfarsit adaugati crema de otet...
Taiati rondele de miez de lapte;
Taiati fasii de file somon si rulati-le;
Adaugati pe crutonul de paine rondelele de miez de lapte si somonul;
Peste acestea puneti icre rosii;
Turnati crema de otet...
Spalati, curatati si puneti cartofii la fiert;
Odata fierti lasati-i la scurs;
Cand se racesc, taiati-i felii groase de 5 mm;
Amestecati sare cu piper si o lingura de boia;
Asezati...
Curatati si tocati pestele marunt; Asezonati-l cu condimentele;
Adaugati gheata in blenderul performant Oster Reversible , peste care puneti pestele condimentat;
Adaugati Wassabi si ulei aromat;
Blendati in Oster Reversible pana obtineti o pasta omogena – amestecati in ambele...
Crap ardelenesc
Taie cartofii felii groase de 5 mm; Este foarte important ca acestia sa fie reci in momentul in care ii tai; Asaza feliile de cartofi intr-o tava cu hartie de copt; Amesteca apoi sarea, piperul si o lingurita de boia si presara pe deasupra cartofilor; Pune tava in cuptor la 180 de...
Peste la cuptor in hartie de copt
Taie lamaia rondele subtiri si pune cate 2-3 pe cate o bucata de hartie de copt. Taie rosiile cherry in 4. Toaca apoi busuiocul marunt. Amesteca untul cu busuiocul si usturoiul. Cresteaza file-urile in 2-3 locuri pe partea cu pielea si adauga unt inauntru. Intoarce-l si...
File de somon cu piure de pastarnac
Taie bucatile de pastarnac si pune-le la fiert in apa cu putina sare; Pune semintele de vanilie la fiert, impreuna cu pastaia; Odata fierte, scurge apa intr-un castron si arunca pastaia de vanilie; Pune smantana de gatit pe foc, incalzeste-o bine si adaug-o peste pastarnac impreuna...
Saramura de peste in stil vietnamez
Ai nevoie de mai multe tipuri de peste – eu am ales 5 pesti diferiti (fiecare isi aduce contributia la gust prin unicitatea sa). Pestii au fost eviscerati si curatati de solzi in prealabil. Pune intr-o tava cu hartie de copt rosiile, usturoiul si ardeii; Introdu-le in cuptor la 180 de...
Pastrav somonat la cuptor
Pune pestele intr-o tava de cuptor cu hartie de copt. Cresteaza in 3 locuri pielea pestelui pe fiecare parte. Taie marunt usturoiul verde si pune putin in fiecare crestatura. Stropeste-l apoi cu ulei de masline atat la interior cat si la exterior. Asezoneaza pestele la...
File de Somon in crusta de parmezan
Scoate oasele din file-ul de somon si indeparteaza-i pielea; Stropeste-l cu fresh-ul de lamaie si uleiul de masline pe ambele parti si pune-l intr-o tava cu hartie de copt; Aplica o alta hartie de copt pe deasupra si lasa-l la...
Rulouri de butterfish, cu crochete de paine prajita, crema de ciuperci by Delaco, ridichi si crema de aceto balsamic
Intindeti feliile de peste afumat pe un tocator; Adaugati peste acestea crochete de paine prajita unse in prealabil cu crema de branza cu ciuperci, frunzele de salata si cateva rondele de ridiche; Rulati strans si la sfarsit adaugati crema de otet...
Miez de lapte by Delaco pe pat de cruton cu somon fume, crema de aceto balsamic si icre rosii cu susan
Taiati rondele de miez de lapte; Taiati fasii de file somon si rulati-le; Adaugati pe crutonul de paine rondelele de miez de lapte si somonul; Peste acestea puneti icre rosii; Turnati crema de otet...
Salau ca-n Ardeal
Spalati, curatati si puneti cartofii la fiert; Odata fierti lasati-i la scurs; Cand se racesc, taiati-i felii groase de 5 mm; Amestecati sare cu piper si o lingura de boia; Asezati...
Mititei din peste cu blenderul Oster
Curatati si tocati pestele marunt; Asezonati-l cu condimentele; Adaugati gheata in blenderul performant Oster Reversible , peste care puneti pestele condimentat; Adaugati Wassabi si ulei aromat; Blendati in Oster Reversible pana obtineti o pasta omogena – amestecati in ambele...