publicat la 10.02.2012
publicat la 10.02.2012
publicat la 29.09.2011
Activitatea ta de astazi tine de elucidarea misterelor, motiv pentru care vei fi gasit cu buletinul de identitate deschis invers, incercand (nu fara dificultati) sa-ti afli numele.
Bucataras.ro
[email protected]
Vargabeles
Începem cu începutul , adică fierbem pastele conform indicațiilor de pe pachet. Cât timp fierb pastele amestecăm într-un bol brânza cu zahărul brun, gălbenușurile și zahărul vanilat. Apoi adaug smântâna și untul topit. Se obține o compoziție...
Cranberry Orange Muffins
Încălziți cuptorul la 180 °. Afinele uscate le așezați într-un castron cu apa caldă ca să se umfle. Se amestecă făina, zahărul, praful de copt, sarea şi bicarbonatul într-un bol mare. Faceți o gaură în mijlocul...
Mille-feuille cu frăguţe
1. Pregătim terenul: așezăm hârtie de copt pe o tavă mare. Pudrăm suprafaţa de lucru cu o cantitatea destul de mare de zahăr pudră şi întindem aluatul de patiserie . Cu ajutorul sucitorului întindem aluatul super-subțire, atât de subțire...
Pandişpan genovez
1. Încălziți cuptorul în prealabil la 180 grade. Tapetați forma de prăjitură dorită.Eu am folosit o formă de chec din silicon. 2. Singurul agent de creștere al acestor prăjituri este aerul din compoziția obținută prin batere. Cea mai buna metodă în a obține...
Prăjitură cu vișine
1. În primul rând toate ingredientele , inclusiv ouăle, trebuie aduse la temperatura camerei înainte de utilizare. 2. Încălziți cuptorul la 180 grade. Tapetați o tavă cu hârtie de copt. Hârtia de tapetat va sta la locul ei dacă ungeți ușor cu...
Cranberry Muffins
1. Se încălzește cuptorul la 190 grade. Folosiți forme de hârtie cerată speciale pentru brioșe ( este mai ușor decât să tot ungi tava cu unt și faină) și pregătiți tava. 2. Într-un bol se amestecă faină, praful de copt, zahărul și sarea....
Dulceata de rabarbar cu capsuni
1. Căpșunile se spală , se curăță și se lasă la scurs. Aș fi vrut să vă spun că sunt căpșuni din gradina mea , dar din păcate sunt din comerț. Căpșunile din grădina mea de abia au...