Ade200

1

Bucataras
incepator

Sebeş

Bucataras din 26.01.2011

RETETE90
PRIETENI38
Retete / Mancaruri de post

Hummus bi tahini

In Mancaruri de post la 9 Ian 2013

Scurge năutul, acoperă-l cu apă rece  şi fierbe-l. Când e fiert, scurge apa, dar păstreaz-o pentru a mai subţia pasta obţinută.  Pune năutul, tahini, sucul de lămâie şi usturoiul zdrobit  în robot.  Adaugă puţină apă de la fiert...

Zacusca mea cu ciuciuleţi sau bureţi de rouă

In Mancaruri de post la 1 Iun 2012

Se curăţă şi se spală bine ciupercile. Se taie bucăţele şi se opăresc în apă clocotită sărată 10 minute.Dacă sunt fragede, se pot prăji direct în nişte ulei că lasă ele apa destulă, acestea au fost mici şi nu le-am tăiat! Se căleşte ceapa. Se pun ciupercile,...

Supă de căpsuni

In Mancaruri de post la 18 Mai 2012

Tăiaţi cu foarfeca frunzele de mentă si busuioc, apoi amestecaţi cu restul ingredientelor. Fierbeţi si amestecaţi să se dizolve zahărul. Când începe să fiarbă, opriţi focul si lăsaţi în cratiţă să se răcească. În acest timp, pregătiţi capsunii...

Guacamole în stil mexican

In Mancaruri de post la 1 Apr 2012

Puteţi să puneţi totul în mixer sau să le tăiaţi cu mâna cât de fin doriţi. Avocado îl puteţi zdrobi cu furculiţa.Stropiţi avocado cu suc de lămâie să nu se înnegrească. Asezonaţi după gust şi puneţi o oră la frigider, cel puţin.

Plăcintă cu cartofi

In Mancaruri de post la 20 Feb 2011

Se fierb cartofii în apă clocotită cu sare, nu de tot, cam 15-20 de minute. se scurg, se lasa la răcit, apoi se dau prin răzătoarea mare. Ceapa se taie mărunt şi se căleşte bine în ulei mai mult(pe foc mediu, cu capac). Când e moale, se adaugă sare, piper, boia...

Dovleac la cuptor

In Mancaruri de post la 26 Ian 2011

Dovleacul se poate coace simplu la cuptor şi consuma ca atare. Pe la noi se mai mănâncă presărat cu zahăr. În satul din care provin, se mânca în post, copt sau fiert, cu ceapă. Eu l-am tăiat bucătele, am pus peste el ceapa roşie bucătele, sare , piper şi...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 24.07.2014

Chiftele, pur și simplu

publicat la 24.07.2014

Musaca

publicat la 13.07.2014

Prăjitură cu mere…în coteț

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]