Spalam si curatam legumele cu apa rece.
Punem apa in oala cam jumatate, adaugam pastarnacul intreg si telina (cea pentru petiol o feliem), radem morcovul sau il taiem rondele, tocam ceapa marunt...
Am `imbracat` carnea cu o pasta facuta din usturoi, boia, oregano, cimbru, vin alb, ulei de masline, sare si piper si am pus-o in tava. Nu am pus multa sare cum spune instinctul, ca la sfarsit...
Blatul il impartim in trei parti egale.Fiecare parte o insiropam cu siropul de la piersici.
Se pune pe un platou primul blat.Se orneaza cu frisca batuta bine ,piersici taiate cubulete si ciocolata...
Am pus carnea la fiert impreuna cu ceapa intreaga.
Am adaugat telina si radacina de patrunjel date pe razartoare.
Am pus sare si delikat.
Am fiert bine carnea, am scos ceapa.
Am desfacut carnea...
Ingredientele pentru marinata (fenicul,usturoi,morcov,ghimbir si sosul teriaki) le-am bagat la blender cu putina apa oparita si le-am facut sos. Cotletele de porc le-am pus intr-o tigaie incinsa...
Blatul
Mixam albusurile cu un praf de sare pana stau pe teluri. Adaugam galbenusurile pe rand, apoi zaharul mixand in continuare. Cand s-a topit zaharul se adauga cacao, apoi faina amestecand cu o...
1. Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
2. Pune branza intr-un vas si mixeaz-o (cu ajutorul unui mixer vertical) cu galbenusurile pana cand capata consistenta fina.
3. Adauga si...
Pastele se pun la fiert cand apa incepe sa clocoteasca.Se lasa timpul scris pe cutie.
Ceapa se taie marunt,se pune la calit in ulei de masline,se adauga si mazarea congelata si tonul scurs de...
1. Pune branza de vaci intr-un bol impreuna cu ouale si mixeaza cu ajutorul unui mixer vertical pana la inglobarea totala a acestora. Adauga smanta si esenta si mixeaza bine.
2. Cerne faina...
La multi ani!