publicat la 15.07.2015
publicat la 07.05.2015
publicat la 02.05.2015
Ţi-am citit astăzi în CD-ul de la retrovizoare că o să te oprească poliţia pentru depăşirea vitezei. Ai mai luat vreo trei amenzi săptămâna asta, de la acelaşi echipaj. Dacă te întreabă ce-ai de gând cu atîtea procese verbale, zi şi tu că le păstrezi pentru tombolă.
Bucataras.ro
[email protected]
Bilute de cascaval, cu nuca - reteta video
Linkul catre reteta video: https://youtu.be/9QTJZUG0Zz4 Radem cascavalul prin razatoarea mica si pastram separat vreo 2 3 linguri din cascavalul ras pentru a inveli bilutele la sfarsit. Adaugam untul si usturoiul pisat. Amestecam cu mana pana se formeaza o pasta . Adaugam sare dupa gust,...
Vinete umplute - Reteta video
Taiem vinetele pe lungime, in jumatati. Cu ajutorul unui cutit si lingura scobim miezul si-l punem deoparte. Il taiem pe acesta cubulete (miezul de vinete). Intr-o tigaie, incingem uleiul si prajim pastrama pana se rumeneste. Adaugam miezul de vinete taiat si calim aproximativ 7 minute. ...
Bulete aromate de cartofi - Reteta video
Linkul catre reteta video: https://youtu.be/c7fueBy_yAU Fierbem cartofii si apoi ii pisam ca pentru piure. Adaugam condimentele si amestecam. Urmeaza sa punem patrunjelul tocat si cascavalul ras. Amestecam din nou cu mana. Facem bilute de dimensiuni egale. Le tavalim prin ou batut,...
Inele de ceapa (Onion rings) - Reteta video
Link catre reteta video: http://youtu.be/C7iX0ctFITY Taiem ceapa in felii mari pe care de dezbinam in inele. Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, sarea , piperu rozmarinul si cimbru . In alt vas batem ouale cu laptele. Adaugam faina putin cate putin pana obtinem un...
Garlic Bread/Baghete cu usturoi
Facem o crema din unt , usturoi si patrunjel. Baghetele le taiem in felii incomplete, cutitul sa nu atinga fundul. Umplem fiecare felie cu amestec de unt. Dam la cuptor pentru 10 minute , avand grija sa nu se arda. Si voila, cea mai simpla gustare! Pofta buna!
Cartofi taranesti la cuptor - Reteta video
Reteta video: http://youtu.be/dL_RTFL6L4Y Taiem cartofii in bucati, nici mari, nici mici. Punem intr-o tava ulei, adaugam cartofii, mai turnam niste ulei deasupra. Presaram sare, piper, boia , amestecam riguros cu mana. Dam la cuptor pt 30 de minute. Presaram apoi cascaval...
Crenvursti in aluat - reteta video
link youtube: http://youtu.be/yKAKVfUtvog Impartim aluatul foietaj ghidandu-ne dupa un crenvursti. Impaturim crenvurstiul in aluat si il crestam pentru a nu fi doar un simplu crenvursti in aluat ... :D. Ungem aluatul cu un ou batut si presaram susan deasupra! Dam la...
Omleta pufoasa la cuptor
Batem cu mixerul ouale pana obtinem un amestec spumos, adaugam sarea si piperul, si celelate ingrediente inafara de cas sau cascaval si amestecam cu o lingura de lemn. Punem compozitia intr-o tava unsa cu ulei si presaram casul deasupra. Dam la cuptor vreo 20 de minute la foc mediu...
Pufosenii cu cascaval
Dezghetam aluatul foietaj mai intai. Il intindem pe masa si deasupra presuram sare si boia cat sa-l acopere pe tot. Taiem foietajul in forma doritam, eu l-am facut gen saratele lungi si apoi radem cascavalul deasupra. Le punem cu grija in tava si de dam la cuptor pana se rumenesc la...
Cartofi copti aromati
Taiem cartofii pe verticala ca si cum am taia felii groase, insa lasam o margine jos de vreun cm. Intre felii introducem feliute de usturoi (1 catel de usturoi per cartof). Intr-o tigaie unsa punem cartofii si ii ungem cu ulei (scuzati repetitia:))), ii presaram cu sare si celelalte condimente...