Aripiile se rup in doua,se clatesc bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa.
Morcovii se taie rondele,ceapa se toaca marunt,pastarnacul se taie feliute iar telina se da pe razatoare.Legumele se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute dupa care se adauga in oala de supa.
Dupa...
Fasolea se lasa in apa de seara pana dimineata. Ciolanul se pune la fiert pentru timp de 1 ora 1/2, pana se desprinde carnea de pe os. Cand la jumatatea timpului se adauga fasolea scursa de apa si zarzavatul. Se lasa la fiert la foc mic. Adaugam sare si piper si tarhonul taiat marunt cu 2 linguri...
Supa de galuste cu aripi de pui
Aripiile se rup in doua,se clatesc bine si se pun la fiert intr-o oala cu apa. Morcovii se taie rondele,ceapa se toaca marunt,pastarnacul se taie feliute iar telina se da pe razatoare.Legumele se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute dupa care se adauga in oala de supa. Dupa...
Ciorba de fasole cu ciolan afumat
Fasolea se lasa in apa de seara pana dimineata. Ciolanul se pune la fiert pentru timp de 1 ora 1/2, pana se desprinde carnea de pe os. Cand la jumatatea timpului se adauga fasolea scursa de apa si zarzavatul. Se lasa la fiert la foc mic. Adaugam sare si piper si tarhonul taiat marunt cu 2 linguri...