publicat la 24.03.2015
publicat la 24.03.2015
publicat la 20.03.2015
Romica Jurca a zis de dimineață ceva despre tine. Cică azi ești în ceață. După amiază sunt posibile averse temporare pe strada ta. Noroc că spre seară răsare soarele.
Bucataras.ro
[email protected]
Crap en papillote cu lamaie si pin
1. Preincalzeste cuptorul la 200 grade celsius. 2. Spala si sterge pestele cu prosoape de hartie. 3. Cresteaza din loc in loc pielea pestelui (treci peste acest pas daca e un exemplar mic) si freaca-l cu cele 2 lg de sare grunjoasa. 4. Tapeteaza o tava cu hartie de copt (vezi...
Cod in crusta de arahide
1. Preincalzim cuptorul la 190 °C. 2. Curatam codul de solzi, il spalam si il stergem cu un prosop de hartie. 3. Oul il amestecam cu lapte si sare si il batem bine. 4. Dam prin rasnita, grosier, alunele. 5. Tavalim pestele prin oul batut si apoi prin alunele zdrobite. 6. Punem...
Crap aromatizat, la cuptor
1. Preincalzim cuptorul la 200 °C. 2. Curatam pestele de solzi, il evisceram si ii taiem capul. 3. Spalam pestele, il frecam cu sare si il lasam 10 minute asa. 4. Amestecam condimetele, apoi crestam pestele din loc in loc si il ungem cu amestecul respectiv, totoadata il stropim cu...
File de peste la cuptor
Spalam pestele si il uscam cu un prosop de hartie. Portionam fileul in bucati de 5 x 10 cm. Punem pestele intr-un vas si turnam restul ingredientelor peste el. Amestecam bine. Tavalim pestele prin faina de ovaz, il punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incalzit...
Crap la cuptor
1. Curatati pestele de solzi si eviscerati-l, crestati-l pe laterale. Puteti sa ii taiati capul (eu il pun asa pt ca sotului ii place mai horror:)) 2. Faceti un amestec din: ulei, sare, legumele uscate si zeama de la 1/2 lamaie. 3. Curatati ceapa si taiati-o in rondele. La...