1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati.
2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei.
3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati.
4. Lasati la foc mediu pana s-au fiert cartofii.
5. Adaugati smantana amestecata cu faina si mai lasati pe foc 5 min.
6. La final...
1. Spalati spanacul si il opariti-l 5-8 min. 2. Spalati si taiati ceapa, apoi o caliti intr-o lingurita de ulei. 3. Scoateti spanacul din apa si il tocati. 4. Puneti spanacul peste ceapa calita. 5. Adaugati 3 lg de smantana peste spanac si lasati la foc mediu 5 min.
6. Puneti mixul de...
1. Punem costita la rumenit (eu am o oala de tuci numai buna la facut asemenea ispravi;) vreo 8 minute (fara ulei).
2. Taiem ceapa si morcovul fasii, le aruncam peste costita si lasam cateva minute.
3. Taiem cartofii (curatati) in cuburi si ii spalam bine, apoi ii punem si pe ei peste...
1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta.
2. Calim legumele impreuna cu costita rumena.
3. Adaugam apa si punem un capac.
4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim.
5. La final adaugam patrunjel tocat...
Cartofi cu smantana
1. Cartofii curatati ii taiati cuburi si ii spalati. 2. Taiati ceapa si puneti-o la calit in ulei. 3. Adaugati cartofii, laptele si apa si amestecati. 4. Lasati la foc mediu pana s-au fiert cartofii. 5. Adaugati smantana amestecata cu faina si mai lasati pe foc 5 min. 6. La final...
Spanac cu smantana
1. Spalati spanacul si il opariti-l 5-8 min. 2. Spalati si taiati ceapa, apoi o caliti intr-o lingurita de ulei. 3. Scoateti spanacul din apa si il tocati. 4. Puneti spanacul peste ceapa calita. 5. Adaugati 3 lg de smantana peste spanac si lasati la foc mediu 5 min. 6. Puneti mixul de...
Cartofi cu costita afumata
1. Punem costita la rumenit (eu am o oala de tuci numai buna la facut asemenea ispravi;) vreo 8 minute (fara ulei). 2. Taiem ceapa si morcovul fasii, le aruncam peste costita si lasam cateva minute. 3. Taiem cartofii (curatati) in cuburi si ii spalam bine, apoi ii punem si pe ei peste...
Fasole cu smantana
1. Rumenim costita intr-o tigaie non-aderenta. 2. Calim legumele impreuna cu costita rumena. 3. Adaugam apa si punem un capac. 4. Dupa ce apa s-a evaporat adaugam fasolea si smantana amestecata cu galbenusul. Mai lasam pe foc 3 min, dupa care oprim. 5. La final adaugam patrunjel tocat...