publicat la 01.03.2020
publicat la 01.03.2020
publicat la 24.02.2020
“Foaie verde portocale/Dau la facultăţi mintale/Ca să ies întreg din şcoală/Şi să văd Arma Mortală”. E clar, azi eşti într-o dispoziţie ciudată pentru rime. Sau într-o dispoziţie pentru rime ciudate. Dacă şeful zice: “Azi vreau prezentarea gata”, abţine-te de la “tu vrei să-l cunoşti pe tata?”.
Bucataras.ro
[email protected]
Salata Domnitei
Fasolea am spalat-o bine si am pus-o in oala cu presiune la fiert timp de 30 de minute. Separat pieptul de pui l-am pus la fiert in apa cu o lingurita de delikat. Ceapa am taiat-o marunt de tot. Cand s-a fiert fasolea am strecurat-o bine de zeama si am asezat-o intr-un bol. Pieptul de pui l-am...
Salata cu branza Brie si piept de pui
Salata o spalam si o rupem bucati.Pieptul de pui il facem pe gratar si-l taiem feliute.Branza o taiem feliute,eu i-am inlaturat posghita alba pentru ca nu imi place.Smantana se amesteca cu mustarul.Adaugam uleiul si zeama de lamaie,omogenizam bine si adaugam dupa gust sare si piper. Turnam...
Salata Roxi
Sosul pentru salata il preparam facand o maioneaza din galbenus, mustar, sare si ulei. Cand maioneza este gata adaugam lingura de smantana si omogenizam. Salata o spalam si o taiem mai marunt, o asezam pe platou si o stropim cu zeama de la jumatate de lamaie. Din loc in loc punem cate o...
Salata orientala
Cartofii se pun la fiert in apa cu sare,ouale se fierb si ele.Dupa ce au fiert se curata de coaja,se taie felii.Intr-un castron punem cartofii taiati,ouale taiate felii,ceapa o taiem fidelute,rosile,baconul.Separat intr-o cratita topim untul,adaugam sarea si patrunjelul tocat si turnam in castron...
Salata de cruditati
Taiem rosile,castravetele,ceapa fidelute,peste punem conserva de ton,mozzarella taiata si stoarcem o lamaie,putina sare.Pofta buna.