ralu_ca

1

Bucataras
incepator

boldesti-scaieni prahova

Bucataras din 18.10.2012

RETETE309
PRIETENI176
Retete / Aperitive / Garnituri

Aperitiv drob

In Aperitive / Garnituri la 17 Mai 2013

Maruntaiele si pieptul de pui se spala bine pana apa iese curata, se pun apoi impreuna la fiert in apa cu sare. Se taie ceapa si usturoiul rondele, se toaca marunt mararul si patrunjelul. Pana se fierbe carnea, se incinge uleiul si se pune ceapa la calit pentru cateva minute. Dupa ce s-a calit...

Bulz

In Aperitive / Garnituri la 14 Apr 2013

Mai intai preparam mamaliguta ( apa, sare, malai ) potrivita. Kaizerul il taiem bucati subtiri, carnatul rondele si le rumenim putin in uleiul incins Un vas de yena ( eu am folosit cratita dry cooker ) ungem cu putin unt, apoi am pus un strat de mamaliga, branza oaie rasa, kaizer si carnat,...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 19 Mar 2013

Ouale se fierb tari, se lasa sa se raceasca, se curata, se taie pe jumatate, se scoate galbenusul. Acesta se pune intr-un castron se paseaza cu furculita, se adauga pate, margarina, sare, piper, marara si se amesteca totul foarte bine. Jumatatile de ou se umplu cu pasta obtinuta, apoi se...

Cartofi gratinati la cuptor

In Aperitive / Garnituri la 10 Mar 2013

Cartofii se spala si se pun la fiert cu coaja.Dupa ce constatam ca sunt fierti 90 % scurgem apa si ii lasam sa se raceasca, dupa care ii taiem rondele. Intr-un vas punem ouale si le batem cu telul, adaugam, sare, piper, oregano, branza rasa, lapte, usturoiul tocat prin aparat si smantana....

Pilaf

In Aperitive / Garnituri la 16 Feb 2013

Am spalat orezul, apoi intr-o cratita cu putin ulei am adaugat orezul si delikat in care am amestecat continuu cateva minute pentru a nu se prinde. Eu astazi am gatit si supa de pui de tara cu galuste si de aceea am avut supa de pui. Acoperim orezul cu supa , chiar sa fie cratita aproape plina,...

Omleta cu carnati afumati

In Aperitive / Garnituri la 10 Feb 2013

Carnatul se taie feliute subtiri, dupa care se pun intr-o tigaie cu putin ulei incins. Se acopera si se lasa pana se rumenesc pe o parte si pe alta. Ouale dupa ce au fost bine bat bine se rastoarne peste carnati. Se amesteca astfel incat sa fie o compozitei omogena. Se intoarce dupa ce se...

Afisate 31 - 36 din 36 retete    

Postari recente

publicat la 13.03.2016

Mucenici umpluti cu nuca

publicat la 15.02.2016

Peste la cuptor

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Ești hiperactiv și determinat să valofirici fiecare clipă, chiar și pe alea în care ar trebui sa dormi. Fii cu băgare de seamă, dacă te duci la culcare atât de târziu şi te trezești atât de devreme, s-ar putea să te întalnești cu tine pe hol…!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]