poa

1

Bucataras
incepator

Timisoara

Bucataras din 23.05.2014

RETETE7
PRIETENI22
Retete

Castraveti murati la soare

In Muraturi la 26 Iul 2015

Se spala bine castravetii, se taie la capete. Apoi se taie in doua (fiecare castravete) pana la jumatate, se intoarce castravetele si se taie iarasi pana la jumatate. Se spala bine borcanul, se introduc castravetii cat mai inghesuiti in borcan. Pe langa castraveti se baga ramurile de visin....

Chiftelute de dovlecei

In Aperitive / Garnituri la 28 Iun 2015

Se curata dovleceii, se spala, se rad pe razatoarea mare, apoi se sareaza si se lasa sa stea aproximativ 30 minute pentru a iesi apa din ei. Se curata cartofii de coaja, se spala si apoi se rad si acestia pe razatoarea mare. Se amesteca cu dovleceii si apoi se storc bine. Peste dovlecei si...

Panna cotta

In Dulciuri la 9 Mai 2015

Se prepara Panna Cotta conform instructiunilor de pe cutie (se pune continutul unei cutii intr-o oala si se aduce la 40-50 de grade). Se pune un strat de panna cotta in pahare, aproximativ pana la jumatatea paharului. Restul va fi pastrat in oala. Se lasa la temperatura camerei 10-20 de...

Rulada cu ciocolata

In Prajituri la 30 Apr 2015

Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Blat: Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se amesteca bine galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la final se incorporeaza si albusurile. Se toarna in tava captusita cu hartie de copt. (dimensiuni tava 32*35). Se coace in...

Varza a la Cluj cu varza murata

In Mancaruri cu carne la 30 Apr 2015

Se incalzeste cuptorul la 180 de grade. Varza murata se pune la desarat intr-un castron cu apa calduta. Daca ea este foarte acra, se va pune la desarat cu cateva ore bune inainte de a fi preparata. Se stoarce apoi de apa si se taie felii subtiri. Se taie ceapa cubulete. Se caleste...

Pasca cu branza dulce

In Dulciuri la 12 Apr 2015

Intr-un bol se pun faina, galbenusurile, drojdia, zaharul, laptele, margarina si coaja de lamaie si se amesteca bine pana se obtine un aluat omogen. Se acopera bolul cu un prosop curat si se lasa la loc caldut aproximativ o ora sa creasca. Se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se intinde...

Paine fara framantare

In Piine la 3 Apr 2015

Cernem faina intr-un vas si o amestecam cu sarea. Daca folosim drojdie proaspata, aceasta se dizolva in apa calduta. Drojdia uscata nu necesita dizolvare. Se amesteca faina cu amestecul format din apa si drojdie sau cu drojdia uscata si cantitatea de apa intr-o cratita. Se obtine un aluat...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 26.07.2015

Castraveti murati la soare

publicat la 28.06.2015

Chiftelute de dovlecei

publicat la 09.05.2015

Panna cotta

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]