1. Pieptul de pui se taie felii si se bate bine .
2. Intre timp se bat ouale si se amesteca cu sarea ,piperul si faina pana cand se formeaza o compozitie mai groasa.
3. Se trec bucatile de pui prin aceasta compozitie si se pun la prajit in uleiul bine incins.
4. Se lasa la...
1. Carnea de vita se taie cubulete si se inabusa cu putin ulei si apa.
2. Adaugam mirodeniile ( dupa gust ), completam cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu circa 30-35 minute.
3. Cand carnea este fiarta adaugam sucul de rosii si mai lasam sa dea intr un clocot , cam 5...
1. Bucatile din piept de pui se spala si se pun intr un castron.
2. Ceapa se curata ( se spala ), se taie pestisori si se pune la calit cu puiul in putin ulei si apa .
3. Intre timp maslinele gata spalate se inteapa cu furculita si se pun peste ceapa si pui cand totul...
1. Spalam bine aripioarele de pui , le condimentam cu sare si piper si le punem lintr un castron.
2. Intre timp inabusim cu putin ulei si apa ,ceapa si ardeiul gras pana capata o culoare galbuie. Apoi adaugam aripioarele si din nou apa cat sa acopere,lasand sa fiarba la foc mediu timp de...
1.Se spala puiul , se imparte in bucati, iar fiecare bucata se unge si pe o parte si pe alta cu putin ulei , cu pasta de tomata si se presara mirodeniile dupa gust.( sare, piper, rozmarin , boia de ardei dulce ).
2.Se aseaza bucatile intr o cratita si se stropesc cu...
Se spala puiul si se pune la fiert cu un praf de sare, indepartand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce spumam bine, adaugam cubul maggi.
Tocam marunt toate legumele. Dupa ce s-a fiert puiul, il scoatem afara din oala.
Se pune orezul intr-o cratita, legumele, puiul si 4 cani de supa in...
Se pun 3 oua la fiert,circa 15 minute de cand da in clocot.Intre timp se taie vinetele pe lungime si se scoate miezul cu o lingura.Se stropeste cu zeama de lamaie,pentru a nu oxida.
Se prepara umplutura:sunca se taie cubulete,la fel si carnaciorii si miezul de la vinete.Dupa ce s-au racit...
Se spala puiul si se pune la fiert in apa cat sa-l cuprinda timp de 20 minute.
Intre timp se taie ceapa solzisori si se pune la calit in uleiul de masline si 1 ceasca de apa.Se tine pe foc pana devine sticloasa.
Se adauga si ciupercile,rosiile,sarea,piperul,boiaua,oregano.Usturoiul se taie...
Se pun pipotele cu inimile la fiert 15 min intr-o cratita cu apa,in timp ce acestea fierb se pregateste sosul dupa cum urmeaza:se toaca ceapa, usturoiul marunt si se calesc in uleiul de masline in timp ce acestea suntaproape gata se adauga ardeiul gras tocat marunt,ciupercile,rosiile se lasa la...
Snitel din piept de pui
1. Pieptul de pui se taie felii si se bate bine . 2. Intre timp se bat ouale si se amesteca cu sarea ,piperul si faina pana cand se formeaza o compozitie mai groasa. 3. Se trec bucatile de pui prin aceasta compozitie si se pun la prajit in uleiul bine incins. 4. Se lasa la...
Carnita de vita in sos
1. Carnea de vita se taie cubulete si se inabusa cu putin ulei si apa. 2. Adaugam mirodeniile ( dupa gust ), completam cu apa si lasam sa fiarba la foc mediu circa 30-35 minute. 3. Cand carnea este fiarta adaugam sucul de rosii si mai lasam sa dea intr un clocot , cam 5...
Mancarica de pui cu legume
1. Bucatile din piept de pui se spala si se pun intr un castron. 2. Ceapa se curata ( se spala ), se taie pestisori si se pune la calit cu puiul in putin ulei si apa . 3. Intre timp maslinele gata spalate se inteapa cu furculita si se pun peste ceapa si pui cand totul...
Mincare de mazare cu pui
1. Spalam bine aripioarele de pui , le condimentam cu sare si piper si le punem lintr un castron. 2. Intre timp inabusim cu putin ulei si apa ,ceapa si ardeiul gras pana capata o culoare galbuie. Apoi adaugam aripioarele si din nou apa cat sa acopere,lasand sa fiarba la foc mediu timp de...
Friptura de pui la cuptor
1.Se spala puiul , se imparte in bucati, iar fiecare bucata se unge si pe o parte si pe alta cu putin ulei , cu pasta de tomata si se presara mirodeniile dupa gust.( sare, piper, rozmarin , boia de ardei dulce ). 2.Se aseaza bucatile intr o cratita si se stropesc cu...
Pilaf cu carnita de pui
Se spala puiul si se pune la fiert cu un praf de sare, indepartand spuma de cate ori este nevoie. Dupa ce spumam bine, adaugam cubul maggi. Tocam marunt toate legumele. Dupa ce s-a fiert puiul, il scoatem afara din oala. Se pune orezul intr-o cratita, legumele, puiul si 4 cani de supa in...
Vinete umplute
Se pun 3 oua la fiert,circa 15 minute de cand da in clocot.Intre timp se taie vinetele pe lungime si se scoate miezul cu o lingura.Se stropeste cu zeama de lamaie,pentru a nu oxida. Se prepara umplutura:sunca se taie cubulete,la fel si carnaciorii si miezul de la vinete.Dupa ce s-au racit...
Pui umplut cu ciuperci la cuptor
Se spala puiul si se pune la fiert in apa cat sa-l cuprinda timp de 20 minute. Intre timp se taie ceapa solzisori si se pune la calit in uleiul de masline si 1 ceasca de apa.Se tine pe foc pana devine sticloasa. Se adauga si ciupercile,rosiile,sarea,piperul,boiaua,oregano.Usturoiul se taie...
Pipote cu ciuperci si sos de vin rosu
Se pun pipotele cu inimile la fiert 15 min intr-o cratita cu apa,in timp ce acestea fierb se pregateste sosul dupa cum urmeaza:se toaca ceapa, usturoiul marunt si se calesc in uleiul de masline in timp ce acestea suntaproape gata se adauga ardeiul gras tocat marunt,ciupercile,rosiile se lasa la...