novembber

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 08.11.2010

RETETE14
PRIETENI10
Retete / Mancaruri cu carne

Sarmalute in foi de stevie

In Porc la 19 Apr 2011

     Mararul, patrunjelul, ceapa, se toaca marunt si, impreuna cu orezul, carnea, cimbrul, sarea si piperul, se amesteca bine.      Stevia se opareste in apa cu sare.      Se formeaza sarmalutele si se infasoara in frunzele de...

Chiftelute la cuptor

In Porc la 19 Apr 2011

     Cartoful si morcovul(crude) se dau pe razatoarea mica, se scurg bine se zeama. Usturoiul se zdrobeste, verdeata se taie marunt. Se amesteca toate ingredientele(mai putin pesmetul) si se condimenteaza.      Se formeaza chiftelute(mie mi-au iesit 16),...

Doua pulpe de gasca si o mana de legume

In Mancaruri cu carne la 19 Apr 2011

     Intr-o tava se pun pulpele, legumele curatate si taiate(mai putin fasolea si ardeiul...le-am avut congelate asa ca le-am pus direct in supa) si se presara condimentele. Se da la cuptor, la foc mic, cam jumatate de ora pana incep sa se rumeneasca usor....

Varza a la Cluj

In Porc la 13 Apr 2011

Orezul se spala si se pune la fiert cu un praf de sare. Cand este fiert se scurge bine de apa si se amesteca cu o lingurita de coriandru macinat. Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in 2-3 linguri de ulei, se presara boia (cam 2 linguri), se adauga ardeiul tocat marunt. Apoi se...

Costite marinate la gratar

In Porc la 9 Dec 2010

   Ingredientele de marinata se amesteca bine si cu pasta obtinuta se freaca costitele. Se pun intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.    Cand sunt gata marinate si foamea e mare se pun pe gratar si se lasa la fript.    Se mananca cu...

Snitel de purcel

In Porc la 8 Dec 2010

   Se amesteca ingredientele de marinata. Carnea de porc se taie feliute subtiri si se amesteca bine cu marinata, se pune intr-un vas acoperit la frigider si se lasa de pe o zi pe alta.    Feliile de carne se dau prin faina apoi prin oul batut cu sare si piper si in cele...

Iahnie de linte cu afumatura

In Mancaruri cu carne la 7 Dec 2010

   Lintea se lasa la inmuiat in apa caldutza - eu am lasat-o 4 ore, se scurge si se pune la fiert in apa multa. Cand da in clocot se ia de pe foc, se scurge apa si se pune iar la fiert cu apa noua (eu am pus zeama in care a fiert ciolanul), cu morcovul, pastarnacul, telina, frunzele de...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 09.09.2012

Bulion de rosii

publicat la 07.12.2011

Acadele

publicat la 28.09.2011

Salata de ardei

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

Azi esti femeia completă cu maniere fermecătoare şi o eleganţă încântătoare

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele cu sos de rosii gratinate - Mancarea savuroasa si rapida

de Rocsi 9

ieri la 19:32

Placinta cu branza si vanilie - Reteta simpla si rapida

de laura_n 7

ieri la 16:32

Cheesecake cu dulceață de smochine - Desertul delicios și rapid la pahar

ieri la 10:11

Prajitura cu prune si mascarpone - Desert delicios de toamna

de oanapl 7

pe 29.09 la 18:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1271 puncte

Lau

Lau 9

1181 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

RODIMUR

1133 puncte

oanapl

1104 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]