publicat la 23.11.2013
publicat la 19.10.2013
publicat la 17.10.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Ciabatta cu masline si rosii
Drojdia se dizolva in apa calduta, se adauga zaharul, uleiul, sarea si se amesteca energic. Intr-un bol punem faina , peste punem maiaua obtinuta anterior, si framantam bine. Maslinele taiate marunt se amesteca cu aluatul si se lasa la crescut in cuptorul cu microunde aproximativ o ora....
Paine MARGARETA
Intr-un castron punem drojdia cu zaharul si o lingura de apa calduta. Amestecam energic si lasam deoparte vreo 10 minute. Intr-un castron punem faina . Se toarna peste faina amestecul de drojdie, se toarna apa calduta si se amesteca cu o lingura de lemn. Se muta aluatul pe...
Paine de casa cu cartofi
Cartofii ii punem la fiert in coaja. Drojdia o punem in 2 linguri de apa calduta la dospit. Dupe ce au fiert cartofii, ii curatam de coaja, ii dam prin razatoare. Peste turnam faina cu sare, drojdia dospita si cele 4 linguri de ulei de masline. Framantam cu apa calduta. Dupa ce...
Pizza
Drojdia se dizolva in apa calduta. Apa am incalzit-o un pic la microunde. Se adauga sarea, zaharul si uleiul si se amesteca foarte bine cu o lingura. Se aseaza peste faina si se framanta foarte bine aluatul. Se strange intr-o forma de bila, se presara cu faina si se lasa intr-un castron...