publicat la 21.02.2024
publicat la 21.02.2024
publicat la 21.02.2024
Astăzi dai dovadă de creativitate. Desenezi, pictezi, sculptezi. Apoi cumperi o găleată de lavabilă şi vopseşti pereţii la loc. Repede, pînă nu vor crede cei din familie că ai luat-o pe arătură!
Bucataras.ro
[email protected]
File de salau in crusta de pesmet cu parmezan
Fileul de peste se spala, se sterge cu prosoape absorbante, se taie in jumatati apoi se condimenteaza cu sare si piper. Se lasa deoparte. Intr-un bol se pune mustarul si se asaza alaturi o pensula din silicon pentru a o avea la indemana. Intr-un alt bol mai larg se pune pesmetul,...
File de salau la cuptor, servit cu cartofi si legume chinezesti
Se curata cartofii, se taie in cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Fileul de peste se spala, se tamponeaza cu prosoape absorbante apoi se asaza pe tava tapetata cu hartie de copt si stropita u ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Se curata usturoiul apoi se...
Pastrav in crusta de malai
Se curata pestii de solzi, se eviscereaza (asta daca nu sunt deja) si se taie capul. Se spala bine apoi se lasa sa se scurga de apa. Eventual se sterg cu prosoape de hartie absorbante pentru a elimina surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin direct din rasnita. Se lasa...
File de dorada in sos de portocale si rozmarin, cu legume
Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga de apa, eventual se sterg cu prosoape de hartie. Se condimenteaza cu sare, piper si rozmarin, rasnite proaspat. Se curata cartofii, se spala, se taie in cubulete mici si se pun la fiert in apa cu sare. Intr-o cratita se pune apa la fiert...
File de crap salbatic cu rozmarin si fresh de portocale, servit cu legume in unt
Se spala bucatile de peste si se lasa sa se scurga bine de apa, eventual se sterg cu prosoape absorbante de surplusul de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se pun intr-o tigaie unde se pune uleiul de masline la incins. Se intorc bucatile de peste pe ambele parti si se lasa pana se...
Pasta de ton cu castraveti murati
Mai intai se pune pestele ton maruntit intr-o sita sa se scurga bine de ulei, eventual chiar presat cu dosul unei linguri pentru a se scurge mai bine. Castravetii murati se taie in cubulete mici si se storc de zeama. Intr-un bol se pune pestele scurs, se adauga maioneza si crema de branza....
Salata de icre de crap
Mai intai se fierbe grisul in cele 4 lg cu apa. Dupa ce s-a ingrosat bine, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca bine. Intr-un bol se pun icrele si se toarna putin ulei. Se mixeaza usor, apoi se adauga putin cate putin din grisul racit pana se termina, se toarna uleiul in fir ca la...
Pastrav cu miez de nuci
Se curata pastravul, se clateste sub un jet de apa rece si se usuca cu hartie absorbanta. Se condimenteaza cu sare si piper, se dau prin faina si se scutura usor, tinandu-l de coada pentru a elimina excesul de faina. Intr-o tigaie, se pune untul la topit si se pun pastravii la prajit. La...