Felicitari, draga noastra Mirela, pentru cei 14 ani harnici si frumosi de bucataras! La cat mai multi alaturi de cei mai veseli si harnici bucatarasi! Te mai asteptam pe la noi!
Decojim banana si o rupem in bucati, apoi punem bucatile in recipientul blenderului.
Adaugam branza si agitam putin recipientul, pentru ca branza sa ocupe spatiile dintre bucatile de banana....
Fructele de padure, bine spalate, le punem in blender.
Adaugam mierea, coaja rasa de portocala si anasonul.
Dam cateva pulsuri pana totul devine ca un sos.
In pahare, punem iaurt natural, un...
Socata reteta bunicii
Se topeste zaharul in putina apa calda si se toarna intr-un borcan de 5 litri.
Se completeaza cu apa rece pana la trei sferturi din borcan.
Se stoarce jumatatea de...
Pentru stratul de biscuiți, sfărâmăm biscuiții mai grosier și îi punem într-un vas. Adăugăm peste ei untul topit și amestecăm rapid pentru a se pătrunde uniform....
Se pregateste blatul.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se adauga zaharul si zaharul vanilinat si...
Începem cu blatul:
Amesteci o parte din făină cu praful de copt și bicarbonatul. Le cerni de câteva ori împreună să se amestece bine. Astfel vom fi siguri că blatul va...
Iata cum se prepara Reteta de pulpe de pui dezosate cu ciuperci
Se spala carnea si se sterge de apa. Se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Se asaza carnea si se rumeneste bine pe toate partile. se coate pe...
Iata cum se prepara Reteta de biscotti italienesti
Intr-un bol se pune faina, zaharul, migdalele, sarea si praful de copt. Se amesteca bine ingredientele uscate apoi se adauga ouale, mierea,esenta de vanilie si coaja rasa de lamaie si...
Felicitari, draga noastra Mirela, pentru cei 14 ani harnici si frumosi de bucataras! La cat mai multi alaturi de cei mai veseli si harnici bucatarasi! Te mai asteptam pe la noi!